Κοσμος

Ο serial killer ομολογεί: «Βαρέθηκα. Θέλω να πάω φυλακή»

Ο 35χρονος ίλαρχος ζήτησε χαρτί για να γράψει τι έχει κάνει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κύπρος - Serial killer
Κύπρος - Serial killer / © EPA/STRINGER

Την ώρα που οι έρευνες στις «λίμνες του θανάτου» ο κατά συρροή δολοφόνος της Κύπρου ομολογεί γραπτώς τα εγκλήματά του.

Οι έρευνες των κυπριακών αρχών για τον εντοπισμό των θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου συνεχίζονται και ο 35χρονος ίλαρχος «Ορέστης» ζήτησε χαρτί και μολύβι για να ομολογήσει γραπτώς τα εγκλήματά του.

Στη λίμνη του Μεμή στον Ξυλιάτο αναζητούν το άψυχο σώμα της 6χρονης Σιέρα, κόρης της Μέρι Ρόουζ, ενώ στο Μιτσερό στην Κόκκινη Λίμνη την Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα και την 8χρονη κόρη της Έλενα Ναταλία.

Ο Νίκος Μεταξάς, δράστης των δολοφονιών, αναγκάστηκε να παραδεχθεί τις πράξεις του όταν διαπίστωσε πως η αστυνομία έχει στα χέρια της στοιχεία που τον συνέδεαν άμεσα με τις δολοφονίες. Σύμφωνα με το politis.com.cy ο 35χρονος ίλαρχος ζήτησε από τους αστυνομικούς να του δώσουν ένα χαρτί και να γράψει τι έχει κάνει. «Βαρέθηκα. Θέλω να πάω φυλακή. Φέρτε ένα χαρτί να σας τα γράψω όλα», φέρεται να είπε και στη συνέχεια έγραψε μόνος του σε δέκα κόλλες χαρτί πώς έχει διαπράξει 6 φόνους, ενώ μιλάει και για ένα θάνατο (της 6χρονης Sierra), την οποία ισχυρίζεται ότι δεν δολοφόνησε αλλά ότι την βρήκε νεκρή από αναρρόφηση εμεσμάτων και πέταξε το πτώμα της στη λίμνη του Ξυλιάτου.

Οι Βρετανοί εμπειρογνώμονες της Σότλαντ Γιαρντ, που έχουν μεταβεί στην Κύπρο, για να συνδράμουν τις έρευνες με την εμπειρία τους σε τέτοιες υποθέσεις, δεν είναι βέβαιοι αν ο 35χρονος τα έχει ομολογήσει όλα στους ανακριτές ή αν απλώς έχει πει μόνο ένα μέρος της εγκληματικής του δράσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ