Κοσμος

Λευκός Οίκος: Διάλεξε λάθος φωτογραφία για τα γενέθλια της Μελάνια

Κάποιοι έκαναν λόγο για την πιο θλιμμένη φωτογραφία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Πρώτη Κυρία έγινε 49 ετών. Γιατί οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων σχολίασαν αρνητικά τη φωτογραφία που διάλεξε ο Λευκός Οίκος για να της ευχηθεί.

Το απόλυτο meme έγινε η φωτογραφία με την οποία ο Λευκός Οίκος γιόρτασε τα γενέθλια της Πρώτης Κυρίας, Μελάνια Τραμπ.

Η Μελάνια Τραμπ έγινε 49 ετών και με αφορμή τα γενέθλιά της ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε μία φωτογραφία με την ίδια να κάθεται μόνη της στην άκρη ενός καναπέ στο Οβάλ Γραφείο. Η φωτογραφία τραβήχθηκε στις αρχές του Μάρτη και είναι από τη συνάντηση που είχε ο Ντόναλντ Τραμπ με τον πρωθυπουργό της Τσεχικής Δημοκρατίας, Αντρέι Μπάμπις.

Η φωτογραφία που επελέξε ωστόσο ο Λευκός Οίκος για να τιμήσει τα γενέθλια της Πρώτης Κυρίας δεν ήταν και η καλύτερη και δεν ενθουσίασε τους χρήστες.

Κάποιοι μάλιστα έκαναν λόγο για την πιο θλιμμένη φωτογραφία. Μία χρήστης ενδεικτικά σχολίασε: «Για να της ευχηθείτε χρόνια πολλά, δημοσιεύσατε μία φωτογραφία της Πρώτης Κυρίας να δείχνει κακόμοιρη σε ένα δωμάτιο γεμάτο με ανθρώπους με τα μικρόφωνα με τις κάμερες τους στραμμένα σε κάποιον άλλο;».

Άλλοι χρήστες των κοινωνικών δικτύων είχαν πιο χιουμοριστική διάθεση και έφτιαξαν memes χρησιμοποιώντας τον κενό χώρο του καναπέ και έβαλαν σε αυτόν προσωπικότητες από τον Κιάνου Ριβς μέχρι τον Βλαντιμίρ Πούτιν.