Κοσμος

Με «ραβασάκια» η ομολογία του «Ορέστη» -Πότε έγιναν οι δολοφονίες

Αναλυτικά το χρονικό των φόνων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
orestis
Εφτά τα θύματα του 35χρονου /sigmalive.com

Ενώπιον του δικαστηρίου και σήμερα ο δράστης. Ανανεώθηκε το το διάταγμα κράτησης του για άλλες 8 μέρες. Τι γνωρίζουμε για τις δολοφονίες.

Με 5 νεκρές γυναίκες και 2 παιδιά… μια κοινωνία συγκλονισμένη και δεκάδες πληροφορίες να έρχονται στο φως και να προκαλούν φρίκη, ο 35χρονος καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος Νίκος Μεταξάς οδηγήθηκε ξανά ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο ανανέωσε το διάταγμα κράτησης του για άλλες 8 μέρες.

Ενώπιον του Δικαστηρίου η Αστυνομία παρoυσίασε στοιχεία αλλά και σημεία της ομολογίας για την φρικιαστική δράση του 35χρονου την ώρα που οι αγωνιώδεις προσπάθειες για εντοπισμό τεσσάρων σορών να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όπως ακούστηκε στο Δικαστήριο, ο Μεταξάς, έγραψε σε χαρτί λεπτομέρειες για τους φόνους του και το παρέδωσε στους ανακριτές, ενώ κατονόμασε και τη νεκρή γυναίκα από το Νεπάλ, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε σε λάκκο στο πεδίο βολής Ορούντας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα από το Νεπάλ είναι η Κάτχα Ανουά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης υποστήριξε ότι τα θύματα του είναι συνολικά επτά και ότι δεν υπάρχουν άλλα. Πρόκειται για τις:

  1. Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα, 36 ετών από τη Ρουμανία, εξαφανίστηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 2016.
  2. Έλενα Ναταλία Μπουνέα, κόρη της 36χρονης.
  3. Μαρικάρ Βαλντέζ, 29 ετών από τις Φιλιππίνες, εξαφανίστηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 2017.
  4. Μαίρη Ρόουζ, 38 ετών από τις Φιλιππίνες, εξαφανίστηκε περίπου έξι μήνες μετά τη Μαρικάρ, στις 4 Μαΐου 2018.
  5. Σιέρα-Γκράζε Σεουκάλιουκ, η κόρη της Μαίρη Ρόουζ.
  6. Κάτχα Ανού, 30 ετών από το Νεπάλ, εξαφανίστηκε στις 2 Ιουλίου του 2018. Η σορός της εντοπίστηκε σε λάκκο στο πεδίο βολής Ξυντούς, κατόπιν υποδείξεων του 35χρονου. 
  7. Άριαν Λοζάνο, 28 ετών από τις Φιλιππίνες, δολοφονήθηκε στις 23 Ιουλίου 2018 στο πατάρι της οικίας του υπόπτου. Η σορός της εντοπίστηκε στο φρεάτιο του Μιτσερού.

Πληροφορίες: cyprustimes.com, reporter.com.cy

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ