Κοσμος

Έδρασε και στα κατεχόμενα ο serial killer της Κύπρου; (εικόνα)

Τον συνδέουν με πτώμα γυναίκας από το Βιετνάμ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Μεταξάς ή «Ορέστης»
Νίκος Μεταξάς ή «Ορέστης» © Cyrpus Times

Έδρασε και στα κατεχόμενα ο serial killer της Κύπρου; Τον συνδέουν με πτώμα γυναίκας από το Βιετνάμ

Απανωτές οι πληροφορίες που έρχονται στο φως σε σχέση με τον καθ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνο Νίκο Μεταξά, που έχει συγκλονίσει την κυπριακή κοινή γνώμη με τα φρικτά εγκλήματά του.

Μία ακόμα συγκλονιστική πτυχή που φέρνει στο φως ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha Κύπρου, επικαλούμενος πληροφορίες του, έρχεται να προσθέσει όπως φαίνεται υπόνοιες για ένα ακόμα έγκλημα που ενδεχομένως να βαραίνει τον επονομαζόμενο «Ορέστη».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha και ο δημοσιογράφος Χριστόφορος Χριστοφή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, οι κατοχικές αρχές έχουν ήδη αιτηθεί βοήθειας μέσω της δικοινοτικής επιτροπής, καθώς φαίνεται να κατέχουν στοιχεία που να συνδέουν τον 35χρονο serial killer με πτώμα 40χρονης γυναίκας που βρέθηκε στα κατεχόμενα στις 6 Ιανουαρίου. Πρόκειται για γυναίκα από το Βιετνάμ που βρέθηκε νεκρή και είχε δηλωθεί ως ελλείπουσα από τις 15 Οκτωβρίου του 2017.

Πτώμα γυναίκας από το Βιετνάμ που εντοπίστηκε στα κατεχόμενα
Πτώμα γυναίκας από το Βιετνάμ που εντοπίστηκε στα κατεχόμενα © Cyprus Times

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τουρκοκυπριακών εφημερίδων στις 6 Ιανουαρίου 2019, δυνάμεις της λεγόμενης Αστυνομίας του ψευδοκράτους εντόπισαν σε πλήρη αποσύνθεση, πτώμα γυναίκας τυλιγμένο σε σακούλα και κουβέρτα, λίγα μόλις μέτρα μακριά από τον αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

Το θέμα είχε απασχολήσει τα πρωτοσέλιδα όλων των τουρκοκυπριακών εφημερίδων.

Όπως αποκάλυψε ο Alpha, υπάρχουν στοιχεία ότι ο Νίκος Μεταξάς πέρασε με το αυτοκίνητο του στα κατεχόμενα στις 5 Μαΐου του 2018.

Πηγή: Cyprus Times

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ