Κοσμος

Πέθανε ο πατέρας του Εμιλιάνο Σάλα τρεις μήνες μετά από αυτόν

Δεν άντεξε τον χαμό του γιου του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εμιλιάνο Σάλα
Εμιλιάνο Σάλα © EPA/EDWARD BOONE

Δεν άντεξε τον χαμό του γιου του ο πατέρας του Εμιλιάνο Σάλα. Πέθανε τρεις μήνες μετά από αυτόν

Δεν άντεξε τον χαμό του ο πατέρας του Εμιλιάνο Σάλα, Οράσιο, και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής, πέθανε από καρδιακή προσβολή τρεις μήνες μετά τον γιο του.

Ο Οράσιο έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης σε ηλικία 58 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος Σάλα ταξίδευε από τη Νάντη της δυτικής Γαλλίας προς τη Μεγάλη Βρετανία την 21η Ιανουαρίου για να κάνει το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ με την Κάρντιφ Σίτι, όταν το αεροπλάνο του στο οποίο επέβαινε μαζί με τον πιλότο εξαφανίστηκε από τα ραντάρ ενώ πετούσε πάνω από το στενό της Μάγχης. 

Όπως όλα δείχνουν, για το δυστύχημα ευθύνονται οι κάκιστες καιρικές συνθήκες. Σημειώνεται μάλιστα ότι σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, λόγω της βροχής και των έντονων ανέμων και της πολύ χαμηλής θερμοκρασίας - λίγο πάνω από το μηδέν - είναι πιθανό τα φτερά του αεροσκάφους να έπιασαν πάγο.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός του Εμιλιάνο Σάλα βρέθηκε εντός του αεροσκάφους ενώ αγνοείται ακόμα η σορός του πιλότου με την οικογένειά του να είναι σε συζητήσεις προκειμένου να ξεκινήσουν νέες έρευνες. Η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του ποδοσφαιριστή έδειξε ότι πέθανε εξαιτίας τραυμάτων στο κεφάλι και στο στήθος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ