- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κύπρος: Ομολόγησε επτά φόνους ο «Ορέστης»
Ο 35χρονος φέρεται να ομολόγησε τη διπλή δολοφονία μητέρας και κόρης από τη Ρουμανία
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των δολοφονιών γυναικών στης Κύπρο. Ο serial killer «Ορέστης» φέρεται να ομολόγησε 7 φόνους.
Επτά φόνους φέρεται να ομολόγησε ο «Ορέστης» στην Κύπρο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, μετά την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης για τον φόνο της Maricar Valdez Arquila, από τις Φιλιππίνες, ο 35χρονος, ανακρινόμενος, φέρεται να παραδέχθηκε τον φόνο της Maricar καθώς και άλλες δύο υποθέσεις φόνων με τρία θύματα.
Σε ό,τι αφορά τη μία υπόθεση, πρόκειται για Νεπαλέζα ή Ινδή, την οποία φέρεται να σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο δεν προσδιόρισε ακριβώς πότε. Υπέδειξε δε στην αστυνομία το σημείο, όπου εγκατέλειψε τη σορό της, και συγκεκριμένα ένα λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα, όπου και εντοπίστηκε ανθρώπινη σορός.
Παράλληλα, αναφορικά με τη δεύτερη νέα υπόθεση, ο 35χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι διέπραξε διπλό φόνο, σκοτώνοντας τη Livia Florentina Bunea 36 ετών και η 8χρονη κόρη της, Elena Natalia Buena, σύμφωνα με το sigmalive.com.
Οι δύο εξαφανίστηκαν από τις 30 Σεπτεμβρίου το 2016. Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τα πτώματα των δύο γυναικών, για την ύπαρξη των οποίων έκανε λόγο ο 35χρονος.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, o 35χρονος δεν προσδιόρισε ακριβώς τον χρόνο που διέπραξε τις δολοφονίες.
Οι φόνοι που έχει ομολογήσει ο φερόμενος ως δράστης
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του reporter.com.cy, mετά την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης για τον φόνο της Maricar Valdez Arquila από τις Φιλιππίνες ο 35χρονος, ύστερα από ανάκριση, ομολόγησε στους ανακριτές τη διάπραξη των ακολούθων εγκλημάτων:
Παραδέχθηκε τον φόνο της Maricar και ακόμα ομολόγησε τη διάπραξη άλλων δύο υποθέσεων φόνου με τρία θύματα.
Για την μία νέα υπόθεση παραδέχθηκε ότι πρόκειται για Νεπαλέζα ή Ινδή, την σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, χωρίς να προσδιορίσει ακριβώς το χρόνο.
Υπέδειξε τον χώρο, ένα λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα, όπου εντοπίστηκε ανθρώπινη σoρός.
Για την δεύτερη νέα υπόθεση ομολόγησε ότι διέπραξε άλλο ένα διπλό φόνο, μιας μητέρας και της ανήλικης κόρης της από τη Ρουμανία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για την Mαρικάρ Βαλντέζ, την Μarry Rose,την Arian Palanas Lozano, μία γυναίκα από το Νεπάλ ή την Ινδία, την εξάχρονη Sierra και την Livia Florentina Bunea 36 ετών και η 8χρονη κόρη της, Elena Natalia Buena, από τη Ρουμανία.
Μετά την παραδοχή επτά φόνων, έχει σημάνει συναγερμός στην κυπριακή αστυνομία, η οποίααναζητεί τις σορούς των θυμάτων. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί τρεις, ενώ αναζητούνται ακόμα τέσσερις προς το παρόν.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απομάκρυνση των κατοίκων από αρκετά χωριά για λόγους ασφαλείας
Η αμερικανική πλευρά αποδίδει τις επιθέσεις στην παραβίαση μνημονίου συνεννόησης από την Τεχεράνη
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρήκε την όλη κατάσταση «ειλικρινά, ντροπιαστική»
Η αντιπαράθεση αναδεικνύει και τις διαφορετικές στρατηγικές προσεγγίσεις για τη συνέχιση του πολέμου
Η ποιότητα του αέρα σε μεγάλες περιοχές της Βόρειας Αμερικής θεωρείται «επικίνδυνη»
Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από συνωστισμό πέρυσι
Σε «ρινγκ» μετατράπηκε ένα κατάστημα «In-N-Out Burger»
Η κίνηση του Αμερικανού προέδρου οξύνει τη σύγκρουση με τη Δικαιοσύνη
Πολλοί φοιτητές κάνουν κατάχρηση της διαμονής τους στις ΗΠΑ, μένοντας στη χώρα για επιπλέον χρόνια
Σε κλοιό πολέμου η Μέση Ανατολή μετά από έξι ημέρες συγκρούσεων
Ποτάμια της χώρας έχουν ιστορικά χαμηλά επίπεδα νερού και δεν έχει βρέξει σχεδόν καθόλου τις τελευταίες εβδομάδες
Η μόδα αποτελούσε μία από τις μεγάλες της αγάπες
Ο πρωθυπουργός έχει επανειλημμένα υπερασπιστεί τη σύζυγό του
Η σύζυγος και η κόρη του βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα
Η σχετική νομοθεσία προβλέπει ποινή φυλάκισης από έξι μήνες έως ένα έτος
Δύο μοτοσυκλέτες, ένα ΙΧ κι ένα τροχόσπιτο ενεπλάκησαν στο θανατηφόρο τροχαίο
Το χρονικό της υπόθεσης
Η υποχώρηση του ενδιαφέροντος και οι αποτυχημένες προσπάθειες επίλυσης
Στο στόχαστρο οι αμερικανικές βάσεις σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν
Τα δεδομένα της οικονομίας, της εξωτερικής πολιτικής και της αμυντικής πολιτικής της Τουρκίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.