- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κροκόδειλος κολυμπά με ένα ανθρώπινο πόδι στα σαγόνια του (video)
Δραματικές εικόνες από ποταμό στην Ινδονησία
Ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες στην Ινδονησία με κροκόδειλο να ανεβαίνει στην επιφάνεια, έχοντας ένα ανθρώπινο πόδι στα σαγόνια του.
Τον γύρο των social media κάνουν οι εικόνες με έναν κροκόδειλο να κολυμπά σε λίμνη, έχοντας στα σαγόνια του ένα ανθρώπινο πόδι. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στη νήσο Σουλαουέζι της Ινδονησίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, το ανθρώπινο μέλος ανήκει στον 30χρονο Ντάρλιν Ούτι, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός, φέροντας σημάδια επίθεσης από κροκόδειλο.
Ο άτυχος άνδρας είχε βουτήξει με αναπνευστήρα και μάσκα στα νερά του ποταμού Μαλάογκι, προκειμένου να επιδιορθώσει έναν υποβρύχιο σωλήνα κοντά στο σπίτι του, όταν δέχτηκε την επίθεση του ερπετού. Τραγική φιγούρα, η αδελφή του, η οποία προσπάθησε μάταια να τον γλιτώσει από τα σαγόνια του κροκόδειλου. Το άγριο ερπετό τον τράβηξε στον βυθό του ποταμού.
Η ομάδα έρευνας και διάσωσης που έσπευσε στο σημείο έβλεπε το σώμα του 30χρονου μέσα στα θολά νερά, ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει και πολλά. Κάποια στιγμή ο κροκόδειλος αναδύθηκε στην επιφάνεια, αποκαλύπτοντας το φρικιαστικό θέαμα. Τελικά, έπειτα από αρκετές προσπάθειες, οι διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το πτώμα του θύματος και να το παραδώσουν στην οικογένεια.
«Υπήρχε μια τεράστια πληγή στο δακτύλιο του Ντάρλιν που θα μπορούσε να τον προκάλεσε να αιμορραγεί και να πεθάνει, αλλά το σώμα του ήταν ακόμα άθικτο μέσα στο στόμα του κροκόδειλου» δήλωσε ένας από τους διασώστες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι υποστηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας και υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές
Τι θα βλέπουν οι χρήστες
Η πρόσβαση που μειώνει τη διαδρομή από 28 σε 11 μίλια
Συνελήφθη ο καπετάνιος και επτά μέλη του πληρώματος
Οι πολίτες της χώρας αποφάσισαν μέσω δημοψηφίσματος
Διακίνηση ανθρώπων, ναρκωτικά και βασανιστήρια
Η εφαρμογή Edge και η βοήθεια της AI
Έτοιμη να συνδράμει η Κυπριακή Δημοκρατία
Τριπλασιάζεται ο πληθυσμός το καλοκαίρι
«Μακάρι να μπορούσα να την αγκαλιάσω», δήλωσε η γυναίκα
Από το Τέξας στη Σικελία
Ο Χρίστος Γεωργάλας στο βιβλίο του «Ημερολόγιο Γάζας» περιγράφει την αποκλεισμένη Παλαιστίνη ως μια συλλογικότητα που για χάρη της το άτομο υπερβαίνει εαυτόν, ακόμα και τον φόβο του θανάτου
Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης
Τι υποστήριξε για το επίμαχο καρέ και ποιους «βλέπει» πίσω από το σχέδιο εκβιασμού της
Αναφορές για τραυματίες
Σχεδόν τρεις ημέρες μετά τις φονικές πλημμύρες
«Αρνήθηκε να εγκαταλείψει το σκάφος του» - Η μοιραία στροφή και η επέμβαση των αρχών
Απευθύνει έκκληση για την ενότητα των μουσουλμανικών χωρών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.