Κοσμος

Έκανε tattoo τον γιατρό που τον θεράπευσε από τον καρκίνο (video)

Η ιστορία του 31χρονου Αργεντινού που συζητήθηκε στα social media

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cancer survivor gets massive tattoo of doctor who cured him

Διαγνώστηκε με καρκίνο το 2017. Ο γιατρός τον θεράπευσε και εκείνος έκανε tattoo το πρόσωπό του. Αυτή είναι η ιστορία του

Το 2017 ο Μπερνάρντο Σαλγκουέρο διαγνώστηκε με καρκίνο. Χρειάστηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία, ακτίνες και χειρουργείο. Ο άνθρωπος που ανέλαβε να τον κάνει καλά ήταν ο γιατρός Πολ Λάδα. Ο 31χρονος Αργεντινός είναι πλέον καλά.

Την Πέμπτη επισκέφτηκε τον γιατρό του στην πόλη Κόρδοβα της Αργεντινής για να του εκφράσει την ευγνωμοσύνη του και να δείξει το τattoo που έκανε στην πλάτη με το πρόσωπό του και το νοσοκομείο, όπου μπαινόβγαινε για 1,5 χρόνο.

«Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό» ανέφερε αρχικά σε δηλώσεις του, εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο δεν επέλεξε να προσφέρει ένα δώρο ή λουλούδια, όπως κάνουν οι περισσότεροι.

«Η αλήθεια είναι ότι το νοσοκομείο και πάνω απ' όλα ο γιατρός σημαίνουν πολλά για μένα. Γι' αυτό και έκανα αυτό το tatto. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων» πρόσθεσε.

Από τη μεριά του, ο Λάδα ανέφερε: «Για εσάς, το tattoo αυτό ήταν αναγνώριση όχι μόνο για εμένα αλλά για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από μένα και οι οποίοι είναι πάρα πολλοί».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ