Κοσμος

Νότια Κορέα: Σκάνδαλο με κρυφές κάμερες σε δωμάτια ξενοδοχείων

Mετέδιδαν live στο διαδίκτυο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
hotelroom
Δωμάτιο ξενοδεοχείου

Σκάνδαλο στη Νότια Κορέα καθώς δύο άντρες συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι είχαν εγκαταστήσει κάμερες σε δωμάτια ξενοδοχείων καταγράφοντας κρυφά περισσότερους από 1.600 επισκέπτες.

Οι δύο άντρες κατηγορούνται ότι εγκατέστησαν τις κάμερες σε πρίζες, σεσουάρ και ψηφιακούς αποκωδικοποιητές σε δωμάτια 30 ξενοδοχείων, σε δέκα πόλεις της χώρας. Σύμφωνα με το CNN, στη συνέχεια μετέδιδαν τα βίντεο σε έναν ιστότοπο με χιλιάδες έναντι του ποσού των 44,95 δολαρίων τον μήνα.

Όπως δήλωσε πηγή της αστυνομίας στο CNN, παρόμοιο περιστατικό με παράνομες κάμερες σε ξενοδεοχεία υπήρξε και στο παρελθόν. Τότε η αστυνομία παρακολούθησε στενά την υπόθεση, το τελευταίο περιστατικό όμως ήταν το πρώτο στο οποίο τα βίντεο μεταδίδονταν ζωντανά στο διαδίκτυο.

Στη Νότια Κορέα τα βίντεο από κρυφές κάμερες που καταγράφουν ως επί το πλείστον γυναίκες σε σχολεία, τουαλέτες και γραφεία έχουν μετατραπεί σε επιδημία, ενώ πολλές είναι και οι περιπτώσεις των revenge porn βίντεο που μαγνητοσκοπούνται χωρίς τη συγκατάθεση του ενός από τους συντρόφους σε μία σεξουαλική πράξη.

Το τελευταίο περιστατικό με βίντεο από κρυφές κάμερες έρχεται λίγε μέρες αφού αποκαλύφθηκε ότι ο διάσημος τραγουδιστής της ποπ Jung Joon-young βιντεοσκοπούσε κρυφά τις σεξουαλικές του πράξεις με γυναίκες και στη συνέχεια μοιραζόταν τα sex tapes με αγνώστους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ