- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Δασκάλα θεωρεί «τα παιδιά ό,τι χειρότερο για το περιβάλλον»
Προτείνει αμοιβή στις άτεκνες από το κράτος
Γίνεται μια δασκάλα να μη συμπαθεί τα παιδιά; Κι όμως μια δασκάλα στη Γερμανία, η Βερένα Μπρουσβάιγκερ δηλώνει ριζοσπαστική φεμινίστρια και είναι πρώην πρώην στέλεχος των Σοσιαλδημοκρατών.
Η 38χρονη δασκάλα, λατρεύει το κόκκινο κραγιόν και τις πέρλες και πιστεύει ότι οι άτεκνες γυναίκες θα πρέπει να αμείβονται από το κράτος. Μάλιστα, έγραψε και βιβλίο με τίτλο «Τα παιδιά είναι το χειρότερο πράγμα για το περιβάλλον», στο οποίο αναλύει τους λόγους για τους οποίους δεν θέλει να γνωρίσει τη μητρότητα. Θεωρεί ότι η μητρότητα τη γυναίκα από σωματικής και ψυχολoγικής πλευράς, για τον λόγο αυτό η προσφορά μιας άτεκνης στο περιβάλλον, θα πρέπει να αμείβεται από το κράτος.
«Κάθε άτεκνη γυναίκα που δεν έχει παιδί συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να λαμβάνει το ποσό των 50.000 ευρώ μόλις πατήσει τα 50»,, υποστήριξε σε συνέντευξη της στο γερμανικό περιοδικό «Focus». «Οι περισσότεροι γονείς αποκτούν παιδιά για αρκετά εγωϊστικούς λόγους.
Οι γονείς σπάνια ενδιαφέρονται πραγματικά για τα παιδιά τους, το ενδιαφέρον τους στρέφεται στα χρήματα...Μια γυναίκα που αποκτά παιδί, μπαίνει σε μεγάλο κίνδυνο, όχι μόνο επιβαρύνει τον οργανισμό της σωματικά και ψυχικά. Επιπλέον, δαπανά χρήματα και χρόνο για την ανατροφή τους».
Η γυναίκα υιοθετεί τις απόψεις και τις απαιτήσεις που που έχει ο άντρας και συμπεριφέρεται σαν υποτακτική. Αφήνει τον εαυτό της να πειστεί ότι το θέλει η ίδια, ότι το κάνει για τον εαυτό της. Σε ηλικία 30 ετών διάβασα σε μία μελέτη ότι μπορούμε να σώσουμε 58,6 τόνους διοξειδίου του άνθρακα εάν φέρουμε μόνο ένα παιδί λιγότερο στον κόσμο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ηθοποιός που έπαιξε τον γιο του Γουόλτερ Γουάιτ
Νέα στοιχεία αποκαλύπτουν την έκταση της επίθεσης στα συστήματα ψύξης
O πρόεδρος ωστόσο υπεραμύνεται της επιλογής του
Η οικονομική παρέμβαση έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για το κόμμα
Δεν έχει γίνει γνωστό πώς τραυματίστηκε ο 56χρονος ράπερ
O πρόεδρος είχε αποκαλέσει τον Τίλις «γκρινιάρη» και «loser»
Μετέδωσαν το περιστατικό ζωντανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο επενδύσεων, από την Ευρώπη-Φρούριο σε μια Μεσόγειο συνεργασίας
«Το να ζητάς να πληρωθείς δεν είναι διαφθορά» - Οι εξηγήσεις για τα ιδιωτικά αεροσκάφη
Κατηγορούν τον αμερικανικό κολοσσό ότι παραβίασε την ευρωπαϊκή νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα
Οι επιθέσεις στις ψηφιακές υποδομές της Yandex ανοίγουν ένα νέο μέτωπο στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία
Φωτιές και καταστροφή τροφίμων
Εκατομμύρια άλλαξαν ιδιοκτησία στα χαρτιά, έγγραφα πλαστογραφήθηκαν - Τι απαντά ο Ρώσος ολιγάρχης
Η υπόθεση άρχισε μετά την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου 2023
Οι πίνακες βρέθηκαν πίσω από ψεύτικο τοίχο
Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα
Δυσαρέσκεια στον Λευκό Οίκο μετά τα δημοσιεύματα για φερόμενη ανάρμοστη συμπεριφορά και πολυτελή δώρα
Η συμφωνία των ΗΠΑ με τη Ρωσία για το ντίζελ δεν αλλάζει τον σχεδιασμό της ΕΕ
Το μεγαλύτερο πακέτο μέτρων της ΕΕ θέτει στο στόχαστρο την παραγωγή βαλλιστικών πυραύλων
Τα βίντεο με κύματα να σφυροκοπούν και να διαλύουν κατοικίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.