Κοσμος

Τραγωδία στο Χιούστον - 14χρονος πετούσε αβγά σε οχήματα και σκότωσε μητέρα δύο παιδιών (video)

Σε βάρος του έφηβου απαγγέλθηκε κατηγορία για ανθρωποκτονία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τέξας - Τροχαίο δυστύχημα
Τέξας - Τροχαίο δυστύχημα

Τραγική κατάληξη είχε το... παιχνίδι ενός έφηβου σε δρόμο του Χιούστον στο Τέξας. Ο 14χρονος πετούσε αβγά σε διερχόμενα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει δυστύχημα με θύμα μια 45χρονη μητέρα δύο παιδιών.

Το θανατηφόρο περιστατικό σημειώθηκε την Πρωτοχρονιά, όταν ο 14χρονος βρέθηκε να οδηγά ένα αυτοκίνητο, έχοντας μαζί του άλλους δύο συνομήλικούς του. Οι τρεις ανήλικοι πετούσαν αβγά σε άλλα αυτοκίνητα, όταν παραβίασαν τον κόκκινο σηματοδότη σε μία μεγάλη διασταύρωση και συγκρούστηκαν με το όχημα της 45χρονης μητέρας. Το όχημα εξετράπη της πορείας του και αναποδογύρισε στον αέρα.

Αυτό είναι το βίντεο του τραγικού δυστυχήματος: 

Teens in an SUV were throwing eggs at cars before a fatal crash

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν αμέσως οι διασώστες, όμως ήταν ήδη αργά για τη μητέρα των δύο παιδιών, καθώς είχε καταλήξει επί τόπου.

Η αστυνομία ερευνά πώς ο 14χρονος βρέθηκε να οδηγά μαζί με τους δύο φίλους του, το SUV. Ο υπεύθυνος για την έρευνα άφησε αιχμές για τους γονείς των παιδιών, ζητώντας να προσέχουν και να ελέγχουν περισσότερο τα παιδιά τους. Ο έφηβος κατηγορείται ήδη για ανθρωποκτονία. 

Η δε αδερφή της γυναίκας που έχασε τη ζωή της δήλωσε: «Δεν ευχόμαστε να συμβεί σε κανέναν αυτό. Όμως οι γονείς; Ας αναλάβουν τη φροντίδα των παιδιών τους. Πού ήταν οι γονείς αυτών των εφήβων; Αν γνωρίζεις ότι ο γιος του είναι κακό παιδί, οφείλεις να τον προσέχεις. Τι έκαναν αυτοί;».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ