Κοσμος

Οικογενειακή τραγωδία: Γονείς και παιδιά νεκροί στο σπίτι τους (εικόνες, video)

Στη Βρετάνη της Γαλλίας - Εξετάζεται το ενδεχόμενο της δολοφονίας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μπροστά στο μακάβριο θέαμα τεσσάρων πτωμάτων βρέθηκαν πυροσβέστες που μπήκαν την Παρασκευή σε κατοικία στη Βρετάνη της Γαλλίας.

Όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Telegramme, οι σοροί ανήκουν σε μια τετραμελή οικογένεια. Το σπίτι βρίσκεται στην κοινότητα Γκικλάν, κοντά στο Μορλέ (περιφέρεια Φινιστέρ).

letelegramme.fr

«Πρόκειται για ένα ζευγάρι ηλικίας, περίπου 40 ετών, και τα δύο μικρά παιδιά τους, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ηλικίας 6 και 10 ετών» ανέφερε ο δήμαρχος του Γκικλάν, Ρεϊμόν Μερσιέρ.

letelegramme.fr

Σύμφωνα με τον ίδιο, το γεγονός ότι το σπίτι ήταν κλειστό και πως τα τρία από τα τέσσερα πτώματα έφεραν σημάδια ανθρωποκτονίας, οδηγούν τις αρχές στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για «οικογενειακή τραγωδία». Ειδικότερα, ότι ένας από τους δύο ενήλικες σκότωσε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Όπως έγινε γνωστό, ο εργοδότης της γυναίκας ενημέρωσε τις αρχές για την αδικαιολόγητη απουσία της από τη δουλειά. Η αναφορά αυτή ήρθε να προστεθεί στην ενημέρωση από τη διεύθυνση του σχολείου για την επίσης αδικαιολόγητη απουσία των δύο παιδιών, την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Η οικογένεια ζούσε εδώ και μερικά χρόνια στην κοινότητα αυτή.