Κοσμος

Από αστυνόμος, μαία - Τους σταμάτησε για υπερβολική ταχύτητα και ξεγέννησε το παιδί τους (εικόνες, video)

Η απίστευτη ιστορία μιας γέννας στην εθνικό οδό 64 της Βόρειας Καρολίνας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Όταν ο αστυνόμος Μπράιαν Μέιναρντ σταμάτησε το αυτοκίνητο της Λόρα και του Τζίμι Μπέικερ ήταν έτοιμος να τους κόψει πρόστιμο για υπερβολική ταχύτητα. Τελικά ήταν αυτός που με τη βοήθεια ομάδας άμεσης παρέμβασης ξεγέννησαν τη Λόρα στην άκρη της εθνικής οδού 64 της Βόρειας Καρολίνας.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στο προάστιο Ράλεϊ. Η Λόρα και ο σύζυγός της πήραν το μίνι βαν τους για να επισκεφθούν το νοσοκομείο καθώς η έγκυος είχε κάποιες συσπάσεις. Μετά από δέκα λεπτά οδήγησης η Λόρα γεννούσε.

«Είπα: δεν μπορώ να το ελέγξω αυτό. Δεν πρόκειται να προλάβουμε», είπαν οι Μπέικερ. Όταν ο Τζίμι είδε το περιπολικό στον δρόμο έκανε ό,τι μπορούσε για να τραβήξει την προσοχή του αστυνομικού. Ανέπτυξε ταχύτητα και συνέχεια έπαιζε με τα φώτα του.

«Μόλις μας έκανε σήμα  να σταματήσουμε, τα νερά μου είχαν σπάσει. Ο άντρας πετάχτηκε από το αυτοκίνητο με τα χέρια ψηλά και είπε στον αστυνομικό: η γυναίκα μου γεννάει, χρειάζομαι βοήθεια».



Δεν υπήρχε χρόνος για το νοσοκομείο. Ο αστυνομικός κάλεσε ασθενοφόρο και ετοιμάστηκε να βοηθήσει στον τοκετό. «Της είπα να μην ανησυχεί. Οι τρεις μας θα τα καταφέρουμε».

Η Λόρα γέννησε στον δρόμο μπροστά από το αυτοκίνητο. Έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι. «Χωρίς τον αστυνομικό και την ομάδα άμεσης επέμβασης δεν θα τα είχα καταφέρει. Όλη η φάση κράτησε πέντε λεπτά, αλλά ήταν πέντε κρίσιμα λεπτά ζωής και θανάτου», λέει η Λόρα στο CNN.