Κοσμος

Gamer κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης - Ξέχασε ανοικτό το μικρόφωνο (εικόνες)

Τι δείχνουν τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gaming3243.jpg

Υπό κράτηση με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης βρίσκεται ένας 18χρονος στη Φλόριντα.

Ο Ντάνιελ Ενρίκε Φαμπιάν έπαιζε διαδικτυακά το Grand Theft Auto μέσω της υπηρεσίας PlayStation stream. Κάποια στιγμή ακούγεται να λέει σε έναν συμπαίκτη του πως στο σπίτι του υπάρχει ένα κορίτσι, με το οποίο σκοπεύει να κάνει σεξ.

pasco32.jpg

Όταν σταμάτησε να παίζει και σηκώθηκε από την καρέκλα, ξέχασε ανοικτό το μικρόφωνο. Λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκε ανάστατο το κορίτσι να φωνάζει «όχι». Έπειτα από 15 λεπτά o Φαμπιάν επέστρεψε στη θέση του και συνέχισε να παίζει χωρίς να πει λέξη για το τι εκτυλίχθηκε το χρονικό διάστημα που είχε βγει εκτός παιχνιδιού.

Εντοπίστηκε DNA

Η 15χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο 18χρονος gamer την κακοποίησε σεξουαλικά.

Όπως είπε, βρισκόταν στο σπίτι του στην πόλη Νιου Πορτ Ρίτσι και η επίθεση έγινε την ώρα που ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό της, καθώς βρέθηκε DNA στον μηρό της το οποίο ανήκει στον νεαρό.

pasco23423.jpg

Ο Φαμπιάν συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη με την κατηγορία της ασέλγειας και της βιαιοπραγίας σε βάρος ανηλίκου -γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στις 28 Ιουνίου. Ο 18χρονος κατηγορείται και για δεύτερη επίθεση σε ανήλικη, η οποία φέρεται να έγινε στις 4 Ιουνίου.

Για να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους καλείται να καταβάλει εγγύηση 30.000 δολαρίων.

Με πληροφορίες από WFLA/NBC MIAMI

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ