Κοσμος

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ταξιδεύουν στην Κύπρο

Στις 5 Δεκεμβρίου για το χριστουγεννιάτικο πάρτι στη βρετανική βάση του Ακρωτηρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gettyimages-katewilliam2.jpg
© Nigel Roddis / Getty Images / Ideal Images

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στη βρετανική βάση Ακρωτηρίου στην Κύπρο την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Κένσινγκτον.

Το πριγκιπικό ζεύγος Ουίλιαμ και Κέιτ θα συναντηθεί ενόψει των εορτών με το προσωπικό που υπηρετεί εκεί, τις οικογένειές τους αλλά και μέλη της τοπικής κοινωνίας.

Όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον στο twitter, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα παραστούν σε δύο εκδηλώσεις, σε Λονδίνο και Κύπρο, για στήριξη του στρατιωτικού προσωπικού και των οικογενειών τους που δεν θα είναι μαζί κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Το ζεύγος αναμένεται να μεταφέρει μήνυμα υποστήριξης προς το προσωπικό, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι αρκετοί εξ αυτών θα βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους αυτή την περίοδο του χρόνου, προστίθεται.

«Στις 4 Δεκεμβρίου, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα διοργανώσουν ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι στο Λονδίνο, με την υποστήριξη της Βασιλικής Βρετανικής Λεγεώνας, για τις οικογένειες και τα παιδιά του προσωπικού που υπηρετεί στην Κύπρο. Ακολούθως, στις 5 Δεκεμβρίου, Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον θα προσγειωθούν στη βάση Ακρωτηρίου και θα συναντηθούν με το προσωπικό που σταθμεύει εκεί, τα μέλη των οικογενειών τους που ζουν στις βάσεις, το επιτόπιο προσωπικό και μέλη της τοπικής κοινότητας», αναφέρει η ανακοίνωση του Κένσινγκτον.

Σε ανάρτησή τους στο twitter οι Βρετανικές Βάσεις αναφέρουν ότι αναμένουν να καλωσορίσουν τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ τον επόμενο μήνα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ