Κοσμος

Άντονι Χόπκινς-Πιρς Μπρόσναν: Η πύρινη λαίλαπα δεν τους άγγιξε (εικόνες)

Πώς εκ θαύματος δεν έγιναν στάχτη οι επαύλεις τους στο Μαλιμπού - Εντυπωσιακές αεροφωτογραφίες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Άντονι Χόπκινς και ο Πιρς Μπρόσναν είναι από τους δύο πιο τυχερούς ενοίκους στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας. Ως εκ θαύματος η πύρινη λαίλαπα που έχει μετατρέψει σε στάχτη χιλιάδες εκτάρια γης και έχει κατακάψει δεκάδες σπίτια «λυπήθηκε» τις επαύλεις των δύο ηθοποιών του Χόλιγουντ.

Γύρω γύρω είναι όλα καμένα, αλλά το σπίτι του Ουαλού Άντονι Χόπκινς στέκεται «του κουτιού». Εντυπωσιακές είναι οι αεροφωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την καταστροφή που έχει προκληθεί στο μέτωπο της φωτιά Γούλσι. Το σπίτι του γείτονα του Χόπκινς έγινε στάχτη.


Ανέπαφο έμεινε και το σπίτι του πρώην Τζέιμς Μποντ, του Ιρλανδού Πιρς Μπρόσναν. Ένα υπέροχο σπίτι δίπλα στη θάλασσα αξίας 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο 65χρονος ηθοποιός και η σύζυγός του Κίλι Σέιν Σμιθ εθεάθησαν να επιστρέφουν στο σπίτι τους την Τρίτη. Ο ηθοποιός συμμετέχει ενεργά στις προσπάθειες ανακούφισης των πυρόπληκτων. «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να σώσω την κοινότητά μου», είπε ο πρώην Μποντ. Πρόσθεσε ότι η φωτιά που οι αρχές ονόμασαν Γούλσι είναι η χειρότερη που έχει βιώσει εδώ και 35 χρόνια που ζει στο Μαλιμπού.



Την ίδια τύχη δεν είχαν οι ηθοποιοί Λίαμ Χεμσγουόρθ, οι τραγουδιστές Μάιλι Σάιρους, Νιλ Γιάνγκ και οι ηθοποίοι Κιμ Μπάσιντζερ και Καμίλ Γκρέιμερ που είδαν τα σπίτια τους να παραδίδονται στις φλόγες.

Miley Cyrus