Κοσμος

Ηλικιωμένος στο Τέξας ομολόγησε την εμπλοκή του σε 90 δολοφονίες

Εάν ο αριθμός των ανθρωποκτονιών επιβεβαιωθεί ο Λιτλ θα αναγορευτεί σε έναν από τους πλέον αιμοβόρους κατά συρροή δολοφόνους στην ιστορία των ΗΠΑ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Την ανάμειξή του σε περίπου 90 δολοφονίες σε βάθος σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών παραδέχτηκε ηλικιωμένος άνδρας στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών. Έως τώρα έχει κριθεί ένοχος κι έχει καταδικαστεί για τρεις ανθρωποκτονίες.

Οι ερευνητές έχουν κατορθώσει να επιβεβαιώσουν την εμπλοκή του 78χρονου Σάμουελ Λιτλ στο ένα τρίτο των υποθέσεων για τις οποίες ομολόγησε την ενοχή του, σύμφωνα με τις εισαγγελικές Αρχές.

«Έχουμε μπορέσει να συνδέσουμε (με τον κατηγορούμενο) 30 υποθέσεις έως τώρα», είπε ο εισαγγελέας Μπόμπι Μπλαντ, προσθέτοντας πως έως τώρα Λιτλ δεν έχει δώσει ψευδή στοιχεία.

Οι αμερικανικές Αρχές υποπτεύονται επί χρόνια πως ο Λιτλ ευθύνεται για πολύ περισσότερα εγκλήματα από αυτά που του προσάπτονταν, όμως δεν φαντάζονταν πως ήταν αναμεμειγμένος σε τόσο μεγάλο αριθμό εγκλημάτων.

Εάν ο αριθμός των ανθρωποκτονιών επιβεβαιωθεί ο Λιτλ θα αναγορευτεί σε έναν από τους πλέον αιμοβόρους κατά συρροή δολοφόνους στην ιστορία των ΗΠΑ.