Κοσμος

Τύχη βουνό: «Κόλλησε» στην κίνηση και δεν μπήκε στο αεροπλάνο που συνετρίβη (εικόνες)

Απίστευτες καταστάσεις στην Ινδονησία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lion-air.jpg
©EPA/MADE NAGI

Η ψυχολογική κατάσταση του Σόνι Σετιαβάν ήταν κακή. Απογοήτευση ανάμεικτη με οργή για το μποτιλιάρισμα που δεν του επέτρεψε να προλάβει την πτήση της Lion Air στο αεροδρόμιο του Σοκάρνο, με προορισμό την πόλη Πανγκάλ Πινάνγκ. Μόλις διαπίστωσε ότι έχασε την πτήση, ήξερε πως θα καθυστερούσε στη δουλειά του.

Μόνο που αυτό που ακολούθησε ήταν κάτι που δεν περίμενε σε καμία περίπτωση. Στέλεχος στο Υπουργείο Οικονομικών της Ινδονησίας πληροφορήθηκε σοκαρισμένος τη συντριβή του αεροσκάφους με τους 189 επιβαίνοντες, που υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν 190 αν προλάβαινε την πτήση. Άφωνος δεν μπορούσε να πιστέψει την απίστευτη τύχη του.

«Συνήθως παίρνω αυτήν την πτήση. Οι φίλοι μου κι εγώ πάντα μπαίναμε σε αυτή την πτήση. Δεν ξέρω πώς έτυχε να έχει τόση κίνηση. Συνήθως φθάνω στις 03.00 τα ξημερώματα στην Τζακάρτα αλλά τη Δευτέρα έφθασα στις 06.20 και έτσι έχασα την πτήση» ανέφερε ο Σετιαβάν, που έγινε πρώτη είδηση στα ΜΜΕ της ασιατικής χώρας.

indonesia-plane-crash.jpg

Η τύχη τού χαμογέλασε. Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο με συναδέλφους του, οι οποίοι επιβιβάστηκαν κανονικά στη μοιραία πτήση.

«Μόλις έμαθα τα άσχημα νέα έβαλα τα κλάματα» πρόσθεσε, κρατώντας στα χέρια το εισιτήριο της μοιραίας πτήσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ