Κοσμος

Πληροφορίες για επεισόδιο με ομογενή στο Αργυρόκαστρο

Ύψωσε Ελληνική σημαία, την κατέβασαν αστυνομικοί και πυροβόλησε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
alvanis.jpg

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, στο χωριό Βουλιαράτι στην Αλβανία μεταξύ ενός ομογενούς και της τοπικής αστυνομίας.

Όπως μεταδίδουν αλβανικά ΜΜΕ, ο ομογενής ύψωσε την ελληνική σημαία στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων. Ωστόσο, η αλβανική αστυνομία έσπευσε να την κατεβάσει  λίγο αργότερα. Τότε, σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ ο ομογενής άρχισε να πυροβολεί κατά ανδρών των αλβανικών ειδικών δυνάμεων (RENEA).

 

 

Ο ομογενής αναζητείται από την αλβανική αστυνομία, ενώ στο σημείο αναμένεται να μεταβούν και οι προξενικές αρχές προκειμένου να μεσολαβήσουν αν χρειαστεί.

alvania1.jpg


Όπως αναφέρουν τα Μέσα Ενημέρωσης της Αλβανίας πρόκειται για τον  35χρονο Κωσταντίνο Κατσιφά με καταγωγή από τα Ιωάννινα. 

Μάλιστα δημοσιεύουν αναρτήσεις από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου σε πρόσφατη ανάρτησή του έγραφε.  «Τσίπρας και Ράμα κάνουν σχέδια χωρίς το Νοικοκύρη..... Για ένα πράγμα να είναι σίγουροι, Η σκληροπυρηνική Νεολαία τής Βορείου Ηπείρου δεν θα μήνη θεατής. Καλούνται όλοι Έλληνες τής Βορείου Ηπείρου 28η Οκτωβρίου να στείλουμε ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. ΕΛΛΑΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ».

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ