Κοσμος

Σάλος με τη σωσία της Μελάνια Τραμπ και το στριπτίζ στο Οβάλ Γραφείο (video)

Το βιντεοκλίπ του ράπερ T.I. που θα συζητηθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gettyimages-melaniajacket.jpg
© Chip Somodevilla / Getty Images / Ideal Images

Έντονες αντιδράσεις στον Λευκό Οίκο έχει προκαλέσει το βιντεοκλίπ του νέου τραγουδιού του ράπερ T.I. , το οποίο ανέβηκε στο Twitter και δείχνει μια σωσία της Μελάνια Τραμπ να κάνει στριπτίζ μέσα στο Οβάλ Γραφείο μπροστά στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ, Στέφανι Γκρίσαμ δήλωσε στο CNN: «Είτε σας αρέσει, είτε όχι, αυτή είναι η πρώτη Κυρία και αυτός είναι ο Λευκός Οίκος. Είναι ασεβές και αηδιαστικό να την εμφανίζει έτσι λόγω πολιτικής θέσης. Αυτού του είδους οι χυδαίες επιθέσεις επιτείνουν τον διχασμό στην χώρα μας. Πρέπει να σταματήσουν».

Ο ράπερ T.I., του οποίου το αληθινό όνομα είναι Κλίφορντ Χάρις, υποδύεται τον εαυτό του να κάθεται σε ένα γραφείο σαν αυτό του προέδρου στο Οβάλ Γραφείο.

Το βιντεοκλίπ αρχίζει με τον Ντόναλντ Τραμπ να περπατάει προς το Marine One αποχωρώντας από τον Λευκό Οίκο και λίγο αργότερα μια γυναίκα μπαίνει στο Οβάλ Γραφείο. Η γυναίκα φοράει μόνο ένα μπουφάν ίδιο με εκείνο που φορούσε η Μελάνια Τραμπ πηγαίνοντας στο Τέξας τον περασμένο Ιούνιο και έγραφε στην πλάτη του: «Στ’ αλήθεια δεν με νοιάζει. Εσάς;»

Ο T.I. δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Κάνιε Γουέστ, εννοώντας ότι δεν είναι ένθερμος υποστηρικτής του Αμερικανού προέδρου, ούτε τον έχει κάνει να αισθάνεται σαν τον Σούπερμαν. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ