Κοσμος

Σοκαριστικό βίντεο - Μητέρα έπεσε από 27 ορόφους για την τέλεια σέλφι

Είχε πάει στον Παναμά για να εργαστεί ως καθηγήτρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
panama1.jpg

Ακόμη ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του κυνηγώντας την τέλεια σέλφι. Αυτή τη φορά η τραγωδία σημειώθηκε στον Παναμά, όταν μια 27χρονη γυναίκα  έπεσε από τον 27ο όροφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, πρόκειται για τη Sandra Manuela Da Costa Macedo, η οποία ήταν και μητέρα. Το βίντεο την δείχνει να κάθεται πάνω στο κάγκελο και να κρατά ένα selfie stick, προσπαθώντας να πετύχει την τέλεια λήψη.



Ξαφνικά χάνει την ισορροπία της και βρίσκεται στο κενό, με τον θόρυβο που ακούγεται την ώρα που προσκρούει στο έδαφος να είναι ανατριχιαστικός. Άνθρωποι από κοντινά κτίρια μαγνητοσκοπούσαν τη σκηνή και ακούγονται σοκαρισμένοι τη στιγμή που η 27χρονη πέφτει από το μπαλκόνι. «Είναι τρελή, κοίτα την, κοίτα την. Έπεσε» ακούγεται ένας να λέει.

Ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο, που βρίσκεται σε μια δημοφιλή γειτονιά της πόλης El Cangrejo, στον Παναμά, ωστόσο η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή.

panamas.jpg

Αρχικά υπήρχαν αναφορές πως πρόκειται για τουρίστρια από την Πορτογαλία, ωστόσο λίγο αργότερα μια γυναίκα που περιέγραψε τον εαυτό της ως φίλη της άτυχης γυναίκας, δήλωσε στα social media πως πρόκειται για μητέρα δύο παιδιών που έφτασε στον Παναμά για να εργαστεί ως καθηγήτρια.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ