- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αεροσκάφος της Air India χτύπησε σε τοίχο κατά την απογείωσή του, αλλά η πτήση συνεχίστηκε
Σε διαθεσιμότητα οι πιλότοι
Η αεροπορική εταιρεία Air India ανακοίνωσε ότι έθεσε σε διαθεσιμότητα δύο από τους πιλότους της, το αεροσκάφος των οποίων, με 136 επιβαίνοντες, χτύπησε, κατά τη διάρκεια της απογείωσης, σε έναν τοίχο, εκείνοι, ωστόσο, αποφάσισαν να συνεχίσουν την πτήση για σχεδόν 4 ώρες, παρά τη ζημιά που είχε υποστεί η άτρακτος.
Το Boeing 737 της Air India απογειώθηκε από το Τιρουτσιραπάλι, στο κρατίδιο Ταμίλ Ναντού, στη νότια Ινδία, με προορισμό το Ντουμπάι και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας αξιωματούχοι του αερολιμένα «διαπίστωσαν ότι το αεροσκάφος ίσως να είχε "αγγίξει" τον περιβάλλοντα τοίχο του αεροδρομίου».
«Για το θέμα ενημερώθηκε ο κυβερνήτης», ο οποίος «απάντησε ότι τα συστήματα του αεροσκάφους λειτουργούσαν κανονικά» εξηγεί η Air India. «Επομένως, αποφάσισε να εκτρέψει την πτήση προς το Μουμπάι για προληπτικούς λόγους».
Το αεροσκάφος προσγειώθηκε χωρίς προβλήματα 4 ώρες αργότερα στο Μουμπάι και οι 130 επιβάτες επιβιβάστηκαν σε άλλη πτήση για το Ντουμπάι. Οι εικόνες του αεροσκάφους με τις ζημιές άρχισαν να κυκλοφορούν στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.
Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία, οι δύο κυβερνήτες «τέθηκαν σε διαθεσιμότητα αναμένοντας τα αποτελέσματα της έρευνας» για το περιστατικό, ανέφεραν αξιωματούχοι της αρχής πολιτικής αεροπορίας της Ινδίας. «Η εταιρεία συνεργάζεται πλήρως στην έρευνα» υπογραμμίζεται στο δελτίο τύπου.
Από την πλευρά του ο υπουργός Πολιτικής Αεροπορίας Σουρές Πραμπού δήλωσε σήμερα ότι η κυβέρνηση διέταξε πρόσφατα τη διεξαγωγή ανεξάρτητης έρευνας για την «αεροπορική ασφάλεια» της Air India.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα 8 λεπτά απόλυτου τρόμου
«Τον ενθαρρύνουν μόνο να συνεχίσει να επιτίθεται»
«Ήταν ένα αστείο» ισχυρίστηκε ο Ρεπουμπλικάνος πολιτικός
Αποθέωσε τον Αμερικανό πρόεδρο μετά την απόλυσή της
Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν παρά να επινοούν διαρκώς τον εαυτό τους
Μια 23χρονη Ιρανή αντιμετωπίζει ποινή θανάτου αλλά η διεθνής αριστερά και οι Παλαιστίνιοι σιωπούν
Τι προβλέπει το εκτελεστικό διάταγμα που υπέγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος
Τι απαντά μετά τη σύλληψη
Το παρασκήνιο της απομάκρυνσης της εκπροσώπου του Τραμπ
Οι μεγάλες αποφάσεις μετατίθενται για αργότερα
Τρεις κατηγορούμενοι στην υπόθεση
Η αναφορά στην Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Ο χορηγός που «έκαψε» τη Γκιλφόιλ απειλεί πλέον ευθέως τον Τραμπ και την κυβέρνησή του
Πρόταση ακόμη και για αναστολή της διαδικασίας
Η απάντηση στους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης
Καθώς η χώρα μπαίνει στον πέμπτο χειμώνα σύγκρουσης
Στο στόχαστρο η Alpha Epsilon Phi
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.