- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Μελάνια Τραμπ: Είμαι το μεγαλύτερο θύμα bullying στον κόσμο (video)
«Δείτε τι λένε οι άνθρωποι για μένα»
Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ υποστήριξε ότι η ίδια έχει πέσει θύμα «εκφοβισμού περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο», σε μια συνέντευξη που προβλήθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC.
Αντιλαμβανόμενη την έκπληξη του δημοσιογράφου για τη δήλωσή της ότι είναι θύμα bullying, η πρώτη κυρία υποχώρησε λίγο, παραδεχόμενη ότι δεν είναι παρά «ένα» από τα κυριότερα θύματα παρενόχλησης. «Δείτε τι λένε οι άνθρωποι για μένα», είπε χαρακτηριστικά.
Αυτή η εμπειρία της, εξήγησε το πρώην μοντέλο, είναι και ο λόγος που έχει ασχολείται τόσο ενεργά με την εκστρατεία BeBest, κατά του εκφοβισμού στο διαδίκτυο.
Η 48χρονη σύζυγος του προέδρου Τραμπ, που προσπαθεί να μην εμπλέκεται στην πολιτική, έδωσε αυτή τη συνέντευξη στο περιθώριο της περιοδείας της στην Αφρική, στο πλαίσιο της οποίας επισκέφθηκε την Γκάνα, το Μαλάουι, την Κένυα και την Αίγυπτο, την περασμένη εβδομάδα. Η Μελάνια επικρίθηκε έντονα στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης και τον Τύπο κυρίως επειδή φόρεσε ένα καπέλο αποικιακού στυλ, κάνοντας ένα σύντομο σαφάρι στην Κένυα. «Θα προτιμούσα να επικεντρώνονταν οι άνθρωποι σε αυτό που κάνω και όχι σε αυτά που φοράω», τόνισε.
Η Μελάνια Τραμπ είχε προκαλέσει επίσης πολλά σχόλια τον περασμένο Ιούνιο, όταν επισκέφθηκε ένα καταφύγιο παιδιών παράτυπων μεταναστών φορώντας ένα μπουφάν που στην πλάτη είχε γραμμένη τη φράση «Εμένα δεν με νοιάζει, εσένα;»
Στο απόσπασμα που μεταδόθηκε σήμερα από το ABC, παραδέχεται ότι της αρέσει η ζωή της ως πρώτης κυρίας και ότι «πραγματικά της αρέσει να ζει στην Ουάσινγκτον και τον Λευκό Οίκο». Δηλώνει μάλιστα έτοιμη να στηρίξει τον σύζυγό της αν εκείνος θελήσει να διεκδικήσει και πάλι την προεδρία των ΗΠΑ.
Ο Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποιεί συχνά τους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης –κατά κύριο λόγο το Twitter– για να επιτίθεται στους πολιτικούς αντιπάλους του, χωρίς να διστάζει να εξαπολύει και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Τον Ιούνιο του 2017 είχε εξαπολύσει επίθεση σε μια παρουσιάστρια της τηλεόρασης που του άσκησε κριτική, χαρακτηρίζοντάς την «τρελή» και διαβεβαιώνοντας ότι την είδε να αιμορραγεί «λόγω μιας πλαστικής επέμβασης στο πρόσωπο».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αιχμές του Αμερικανού υπουργού Εμπορίου για την Ευρώπη προκάλεσαν ένταση και αιφνίδια αποχώρηση
Ο Τραμπ αναμένεται να κλιμακώσει τις πιέσεις του προκειμένου οι ΗΠΑ να αποκτήσουν τη Γροιλανδία
Διαδηλώσεις έξω από το Ευρωκοινοβούλιο
Από το δυστύχημα στην Ισπανία μέχρι τους δασμούς του Τραμπ, τη Eurovision και την απώλεια του Βαλεντίνο – η εβδομάδα σε αριθμούς
Απεργία ζητά το συνδικάτο μηχανοδηγών μετά τα δυστυχήματα με 42 νεκρούς και σοβαρές ανησυχίες για την ασφάλεια
Eξέλιξη που θα μπορούσε να καθυστερήσει την υλοποίησή της ή ακόμη και να την «εκτροχιάσει»
Η ζωή του Τζιμ, που έστω και αργά ανακάλυψε ότι ήταν ίντερσεξ
ΠΡOΣΟΧΗ: Το άρθρο περιλαμβάνει σκληρές περιγραφές βασανιστηρίων και σεξουαλικής βίας
Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο Τριντό ανέδειξε την «ήπια ισχύ» με προσωπική αναφορά
Εμπλέκονται και οι ιδιοκτήτες του κλαμπ που είχαν δεσμευτεί να βοηθήσουν στην έρευνα
Ο Καναδός πρωθυπουργός μίλησε για τον ρόλο των μεσαίων δυνάμεων
Απρόβλεπτος και αντιφατικός, παραδέχεται ότι δεν αναγνωρίζει κανέναν άλλον περιορισμό πέρα από τον εαυτό του
Πώς κατέρρευσε το αίσθημα ασφάλειας για το φημισμένο σιδηροδρομικό δίκτυο
Τι υποστήριξε ο Τετσούγια Γιαμαγκάμι
Η απάντηση στις απειλές Ιρανού στρατηγού
Η ομιλία για την επέτειο της ορκωμοσίας του
Την ώρα που η χώρα πενθεί για τα θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος της Κυριακής
Προς την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση μέσω της στρατιωτικής ισχύος
Εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία - Τουλάχιστον 20 τραυματίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.