Κοσμος

Μελάνια Τραμπ: «Αν κατηγορείς κάποιον για σεξουαλική επίθεση, παρουσίασε τις αποδείξεις σου» (video)

Αύριο η πολυαναμενόμενη συνέντευξη της Πρώτης Κυρίας στο ABC News

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Melania Trump weighs in on the #MeToo movement

Αρχικά εμφανίστηκε ότι στηρίζει τα θύματα σεξουαλικής επίθεσης. Μάλιστα η Μελάνιa Τραμπ έκανε και αυτή aρκετές αναφορές στο κίνημα #MeToo.

Μετά ξέσπασε ο τυφώνας Στόρμι Ντάνιελς και πλέον στο teaser της πολυσυζητημένης συνέντευξης της Πρώτης Κυρίας στο ABC News, η Μελάνια δίνει τις απαραίτητες διευκρινήσεις στον δημοσιογράφο Tom Llamas.

«Υποστηρίζω αυτές τις γυναίκες και η φωνή τους πρέπει να ακούγεται. Πρέπει να τις στηρίζουμε, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες, όχι μόνο για τις γυναίκες. Πρέπει να έχουμε αδιάσειστες αποδείξεις. Αν κατηγορείς, κάποιον, παρουσίασε τις αποδείξεις σου. Δεν μπορείς απλά να λες σε κάποιον, "δέχθηκα σεξουαλική επίθεση", ή "μου έκανες αυτό το πράγμα". Μερικές φορές τα ΜΜΕ το παρατραβάνε και ο τρόπος που παρουσιάζουν ορισμένες ιστορίες δεν είναι σωστός. Δεν είναι δίκαιος» δήλωσε μεταξύ άλλων.\

Στην εν λόγω συνέντευξη που θα προβληθεί σήμερα από το αμερικανικό δίκτυο η Μελάνια αναμένεται να μιλήσει και για τα σκάνδαλα του Προέδρου που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ