Κοσμος

Πυροβολισμοί στη Νότια Καρολίνα - Ένας νεκρός αστυνομικός και έξι τραυματίες (video)

Υπό κράτηση ένας ύποπτος που κρατούσε ομήρους παιδιά μέσα σε σπίτι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
florence-carolina.jpg

Επτά αστυνομικοί δέχθηκαν τα πυρά αγνώστου στη Νότια Καρολίνα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας αστυνομικός και έξι να τραυματισθούν. Υπό κράτηση τελεί ένας ύποπτος, ο οποίος κρατούσε ομήρους παιδιά μέσα σε ένα σπίτι στην περιοχή της Φλωρεντίας στη Νότια Καρολίνα.

Η επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων διήρκησε δύο ώρες.

Officials hold update about deadly shooting in Florence, South Carolina

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε πολυτελή γειτονιά της Φλωρεντίας, μια πόλη 37.000 κατοίκων, η οποία χτυπήθηκε άσχημα πριν από ένα μήνα από το πέρασμα του τυφώνα Φλόρενς.

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε η αστυνομία της Φλωρεντίας μετά το τέλος του ένοπλου περιστατικού αναφέρθηκε ότι τρεις αξιωματικοί κλήθηκαν αρχικά για να ερευνήσουν ένα περιστατικό στη διασταύρωση των Vintage Place και Hoffmeyer Road. Δέχθηκαν τα πυρά αγνώστου και απομακρύνθηκαν με αλεξίσφαιρο όχημα της αστυνομίας. Στη συνέχεια στο σημείο μετέβησαν άλλοι τέσσερις αστυνομικοί, οι οποίοι επίσης δέχθηκαν καταιγισμό πυρών. Ένας εκ των τεσσάρων αξιωματικών σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυρών.

1 officer killed, 6 others wounded in South Carolina shooting

Προς το παρόν η αστυνομία της περιοχής δεν έχει δώσει πληροφορίες για την ταυτότητα του υπόπτου που κρατείται.

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του νεκρού αστυνομικού εξέφρασε μέσω Twitter ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ