Κοσμος

Η στιγμή που ζευγάρι παθαίνει ηλεκτροπληξία - Το παραπέντε μπλέχτηκε σε καλώδια (video)

Στη Ρωσία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δυσάρεστη κατάληξη είχε η επιλογή ενός ζευγαριού να κάνει παραπέντε με ταχύπλοο σε τουριστικό θέρετρο της Μαύρης Θάλασσας.

Όπως φαίνεται και στο video, το παραπέντε μπλέχτηκε σε καλώδια του δικτύου ηλεκτροδότησης, όταν το ταχύπλοο πλησίασε πολύ κοντά στην ακτή. Το ζευγάρι χτυπήθηκε από το ρεύμα και τραυματίστηκε από τη βίαιη πτώση στο έδαφος.

Το απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο θέρετρο Dzhubga, το οποίο βρίσκεται μεταξύ Σότσι και Νοβοροσίσκι. Ο άνδρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας αρκετά σπασμένα πλευρά, ενώ η γυναίκα έχει υποστεί σπάσιμο στη μύτη και φέρει πολλαπλά γδαρσίματα και μώλωπες σε όλο της το σώμα, σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ.

Δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα The Sun αναφέρει ότι βρίσκονται  σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για τα όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων λουομένων. Όπως έγινε γνωστό, ο οδηγός του ταχύπλοου εξαφανίστηκε, ενώ το ίδιο έγινε και με άλλους χειριστές οι οποίοι προσφέρουν έναντι αμοιβής τη δυνατότητα σε κατοίκους και επισκέπτες να κάνουν παρόμοιες αθλητικές δραστηριότητες.