- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καρέ καρέ η απαγωγή των 11χρονων αγοριών στην Κύπρο (video)
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον δράστη
Συγκλονισμένη είναι η Κύπρος από την υπόθεση απαγωγής των δύο 11χρονων αγοριών.
Η περιπέτεια των παιδιών είχε αίσια κατάληξη, με την αστυνομία να προχωρεί στη σύλληψη ενός 35χρονου μέσα στο διαμέρισμά του. Ο συλληφθείς ομολόγησε την πράξη του και φέρεται να υποστήριξε ότι το έκανε για να ζητήσει λύτρα.
Η απαγωγή σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης από το Δημοτικό Σχολείο στις Καμάρες της Λάρνακας και σήμανε συναγερμό στις κυπριακές αρχές. Στην κατοχή του συλληφθέντος εντοπίστηκε μια πλαστή ταυτότητα «δασκάλου δημοτικής εκπαίδευσης», που φαίνεται να χρησιμοποίησε ώστε να πείσει τα παιδιά να τον ακολουθήσουν, σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος».
Τα παιδιά βρέθηκαν να κοιμούνται σε διπλανό δωμάτιο. Είχαν περάσει σχεδόν οκτώ ώρες από την απαγωγή τους, ήταν εξαντλημένα, αλλά είχαν πιει και τη λεμονάδα που τους έδωσε ο απαγωγέας και στην οποία είχε ρίξει κάποιο ηρεμιστικό για να μπορέσει να τα ελέγξει και να μην τον προδώσουν με τις φωνές τους.
Το Sigmalive δημοσίευσε video-ντοκουμέντο που δείχνει τον απαγωγέα να περπατά στο πεζοδρόμιο και τα δύο αγόρια να τον ακολουθούν ανύποπτα για αυτό που θα ακολουθούσε. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 35χρονος παρουσιάστηκε ως «ο νέος τους δάσκαλος». Μετά την απελευθέρωσή τους τα παιδιά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και είναι καλά στην υγεία τους.
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας διέταξε την 8ήμερη κράτηση του 35χρονου. Η προσαγωγή του υπόπτου στο δικαστήριο έγινε με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας και στην αίθουσα του δικαστηρίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι υποστηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας και υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές
Τι θα βλέπουν οι χρήστες
Η πρόσβαση που μειώνει τη διαδρομή από 28 σε 11 μίλια
Συνελήφθη ο καπετάνιος και επτά μέλη του πληρώματος
Οι πολίτες της χώρας αποφάσισαν μέσω δημοψηφίσματος
Διακίνηση ανθρώπων, ναρκωτικά και βασανιστήρια
Η εφαρμογή Edge και η βοήθεια της AI
Έτοιμη να συνδράμει η Κυπριακή Δημοκρατία
Τριπλασιάζεται ο πληθυσμός το καλοκαίρι
«Μακάρι να μπορούσα να την αγκαλιάσω», δήλωσε η γυναίκα
Από το Τέξας στη Σικελία
Ο Χρίστος Γεωργάλας στο βιβλίο του «Ημερολόγιο Γάζας» περιγράφει την αποκλεισμένη Παλαιστίνη ως μια συλλογικότητα που για χάρη της το άτομο υπερβαίνει εαυτόν, ακόμα και τον φόβο του θανάτου
Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης
Τι υποστήριξε για το επίμαχο καρέ και ποιους «βλέπει» πίσω από το σχέδιο εκβιασμού της
Αναφορές για τραυματίες
Σχεδόν τρεις ημέρες μετά τις φονικές πλημμύρες
«Αρνήθηκε να εγκαταλείψει το σκάφος του» - Η μοιραία στροφή και η επέμβαση των αρχών
Απευθύνει έκκληση για την ενότητα των μουσουλμανικών χωρών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.