Κοσμος

Πτήση MH370: Το National Geographic αναπαριστά τις τελευταίες στιγμές του αεροπλάνου των Μαλαισιανών Αερογραμμών που «εξαφανίστηκε» (video)

Τι συμβαίνει σε ένα Boeing 777 όταν μένει από καύσιμα;

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οι τελευταίες δραματικές στιγμές της πτήσης MH370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών που χάθηκε από τα ραντάρ και εξαφανίστηκε από προσώπου γης στις 8 Μαρτίου του 2014 αναπαριστώνται στην παραγωγή Drain The Oceans του National Geographic.

Στο τρέιλερ της παραγωγής παρουσιάζεται το αεροσκάφος Boeing 777 των Μαλαισιανών Αερογραμμών να στροβιλίζεται εκτός ελέγχου πριν καταλήξει στον Ινδικό ωκεανό. Τα συντρίμμια του αεροσκάφους δεν βρέθηκαν ποτέ και τα αίτια της εξαφάνισής του είναι ένα από τα μεγάλα μυστήρια στη σύγχρονη ιστορία της αεροπλοΐας.

Οι ερευνητές έχουν δηλώσει ότι το αεροπλάνο συνετρίβη στον Ινδικό μετά από μια εξάωρη πτήση προς τη λάθος κατεύθυνση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να ξεμείνει από καύσιμα. Το ντοκιμαντέρ αναπαριστά αυτό ακριβώς το τι μπορεί να συμβεί σε ένα Boeing 777 που ξεμένει από καύσιμα.

 

 


Το ντοκιμαντέρ, το οποίο θα προβληθεί την Πέμπτη, καταλήγει στο εξής συμπέρασμα: κανείς δεν ξέρει και δε γνωρίζει πώς και γιατί αυτό το Boeing εξαφανίστηκε για πάντα.