Κοσμος

Σίνθια Νίξον: Πώς αποστόμωσε τους αντιπάλους της όταν την αποκάλεσαν «λεσβία χωρίς προσόντα» (εικόνες)

Η Μιράντα του Sex & The City θέλει διεκδικεί το χρίσμα των Δημοκρατικών για το αξίωμα του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gettyimages-nixon.jpg
© Eduardo Munoz Alvarez / Getty Images / Ideal Images

Η Σίνθια Νίξον, η γνωστή δικηγόρος Μιράντα του Sex & The City, διεκδικεί το αξίωμα του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης.

Το Δημοκρατικό Κόμμα θα δώσει το χρίσμα της υποψηφιότητας είτε στην Σίνθια Νίξον, είτε στον νυν κυβερνήτη της πολιτείας, Άντριου Κουόμο. Ο δεύτερος ήδη προηγείται αρκετά στις δημοσκοπήσεις σε σχέση με την ηθοποιό και ακτιβίστριa αντίπαλό του. Οι προκριματικές εκλογές διεξάγονται την Πέμπτη 13 του μηνός και ο Άντριου Κουόμο προηγείται με 20 ποσοστιαίες μονάδες της Νίξον.  

19967374.jpg
© EPA/Craig Ruttle

Η 52χρονη έχει μιλήσει ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία της. Δέχεται συχνά επιθέσεις για τη σεξουαλική της ταυτότητα και προσανατολισμό. Συγκεκριμένα, η σύμβουλος στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, Κριστίν Κουίν, δήλωσε στους New York Times ότι η Νίξον είναι «μια λεσβία χωρίς προσόντα» ενώ ο μεγάλος αντίπαλός της την αποκαλεί συχνά «σωματείο». Η Σίνθια Νίξον αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση και να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.


«Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, με αποκάλεσαν: 'Λεσβία χωρίς προσόντα», «σωματείο», «ανισόρροπη». Δεν γεννήθηκα γιος κυβερνήτη. Γεννήθηκα κόρη ανύπαντρης μητέρας και μεγάλωσα σε ένα διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου με ένα δωμάτιο και χωρίς ασανσέρ. Και το όνομα μου είναι Σίνθια».Το Twitter πάντως ψηφίζει Σίνθια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ