Κοσμος

Αρίθα Φράνκλιν: Χρυσό φέρετρο, γόβες στιλέτο και διαφορετικά φορέματα για την Βασίλισσα της Σόουλ (εικόνες, video)

Σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι την Παρασκευή

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Βασίλισσα της Σόουλ, Αρίθα Φράνκλιν φεύγει όπως έζησε, σαν ντίβα. Μέχρι και την Παρασκευή, οπότε η σορός της τίθεται σε λαϊκό προσκήνημα, η Queen of Soul τιμάται δεόντως.

Το χρυσό φέρετρο, που μετέφερε η Cadillac LaSalle του 1940 τη σορό της στο Charles H. Wright Μουσείο Αφρικανικής Ιστορίας στο Ντιτρόιτ.

Σύμφωνα με την Λίντα Σουάνσον, υπεύθυνη της διοργάνωσης της τελετής της κυρίας της Σόουλ, στο Detroit Free Press, η σορός της Αρίθα Φράνκλιν θα εμφανιστεί μα διαφορετικά ρούχα μέχρι και την ημέρα ταφής της.

Tο τι θα φορέσει θα είναι «έκπληξη» δήλωσε ενώ πρόσθεσε ότι τα ρούχα της θα είναι «Απλά φυσικές αλλαγές που θα έκανε η ίδια η βασίλισσα της Σόουλ».

Η ανιψιά της Σαμπρίνα Όουεν μιλώντας στο Associated Press τόνισε ότι τα τριαντάφυλλα σε παστέλ χρώματα που στολίζουν το χρυσό φέρετρο της Αρίθα Φράνκλιν αντικατοπτρίζουν την αγάπη της για τα λουλούδια και την μόδα».

Η σορός της Αρίθα Φράνκλιν στην πρώτη εμφάνισή της έφερε ένα κόκκινο φόρεμα με κόκκινες γόβες στιλέτο, όπως ταιριάζει στην μεγάλη κυρία της μουσικής.