Κοσμος

Σκότωσε τον αδερφό του με μαχαίρι την ώρα που έπαιζε βιντεοπαιχνίδια

Το θύμα φώναζε στον πατέρα του «κοίτα τι μου έκανε ο Ρόμπερτ» λίγο πριν ξεψυχίσει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
eglima6.jpg

Ένα ακόμη αποτρόπαιο έγκλημα στη Νέα Υόρκη, στο Μπέι Σορ αυτή τη φορά, Ο Ρόμπερτ Ριβιέρα 19 ετών, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, πλησίασε από πίσω τον αδερφό του Μπράιαν, 17 ετών και τον μαχαίρωσε στο λαιμό την ώρα που εκείνος έπαιζε βιντεοπαιχνίδια.

Οι Αρχές δεν άργησαν να εντοπίσουν τον 19χρονο, ο οποίος έφυγε από το σπίτι με τα πόδια. Όπως ανέφερε ο βοηθός εισαγγελέα, ο 17χρονος βγήκε στην αυλή γεμάτος αίματα φωνάζοντας στον πατέρα του «κοίτα τι μου έκανε ο Ρόμπερτ», πριν ξεψυχήσει.

Ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπεράσπισή του, Στιβ Φοντούλις ανέφερε στην εφημερίδα Newsday πως ο νεαρός έχει ιστορικό ψυχικής ασθένειας για το οποίο χρειάστηκε φαρμακευτική αγωγή. Ζήτησε να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση καθώς επίσης και να βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση στη φυλακή μην τυχόν και επιχειρήσει να αυτοκτονήσει.

«Φαίνεται πως υπάρχει ψυχιατρικό υπόβαθρο. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς συνέβη στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος. Αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών του Σάφολκ παίρνουν καταθέσεις από τους τους γονείς προκειμένου να διαπιστώσουν αν όντως ο 19χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και το λόγο που τον οδήγησε στη δολοφονία του αδελφού του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ