Κοσμος

Στη δημοσιότητα τα μηνύματα που αντάλλαξαν Άζια Αρτζέντο και ο 17χρονος Τζίμι Μπένετ (εικόνες)

Η απάντηση του νεαρού ηθοποιού και τα sms που «καίνε» την πρώην του Άντονι Μπουρντέν

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τη δική του απάντηση στην Άζια Αρτζέντο δίνει ο 22χρονος πλέον ηθοποιός Τζίμι Μπένετ που την κατηγόρησε ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά το 2013, όταν εκείνος ήταν μόλις 17 ετών. 

Με δήλωσή του στο Hollywood Reporter, ανέφερε ότι «Δεν μίλησα εξ αρχής για την ιστορία μου επειδή επέλεξα να το χειριστώ ιδιωτικά με τον άνθρωπο που με αδίκησε». 

«Το τραύμα μου ήρθε ξανά στην επιφάνεια όταν εμφανίστηκε η ίδια ως θύμα. Δεν είχα κάνει καμία δημόσια δήλωση τις προηγούμενες ημέρες και ώρες γιατί ντρεπόμουν και φοβόμουν να συμμετάσχω σε αυτή τη δημόσια διαπόμπευση».

Το Οκτώβριο του 2017, η Ιταλίδα ηθοποιός πρωτοστάτησε κατά του Χάρβεϊ Γουάινστιν για σεξουαλική επίθεση εναντίον της σε ξενοδοχείο στις Κάννες το 1997 και πρωταγωνίστησε στο κίνημα #MeToo.

Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες, οι New Yοrk Times, την έφεραν στο προσκήνιο προκαλώντας σάλο με την δηοσίευση άρθρου που την ήθελε να έχει επιτεθεί σεξουαλικά στον ανήλικο ηθοποιό.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα εξαγόρασε τη σιωπή του έναντι 380.000 δολαρίων. Ποσό που της έδωσε ο τότε σύντροφός της, ο διάσημος σεφ, Άντονι Μπορντέν.

Την Τετάρτη, μάλιστα, το TMZ δημοσίευσε φωτογραφίες και sms μεταξύ της Αρτζέντο και του Μπένετ, τα οποία έρχονται σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς της πως η σχέση τους δεν ήταν σεξουαλικής φύσης.

Σε μια από αυτές τις φωτογραφίες, το ζευγάρι φαίνεται ξαπλωμένο σε κρεβάτι, τόπλες.

«Έκανα σεξ μαζί του και ένιωσα περίεργα. Δεν ήξερα ότι ήταν ανήλικος, μέχρι που μου έστειλε την επιστολή. Το κοινό δεν ξέρει τίποτα. Μόνο αυτά που έγραψαν οι NYT, το οποίο είναι μονόπλευρό. Το γράμμα είναι εκβιαστικό. Με πήδηξε».

Στην δήλωσή του ο Μπένετ συνεχίζει: «Ήμουν ανήλικος όταν έλαβε χώρα το γεγονός και προσπάθησα να αναζητήσω δικαιοσύνη με έναν τρόπο που θα έδινε νόημα σε εμένα εκείνη την περίοδο επειδή δεν ήμουν έτοιμος να διαχειριστώ τις συνέπειες της ιστορίας μου εάν γινόταν γνωστή.

Εκείνη την εποχή πίστευα ότι εξακολουθούσε να υπάρχει ένα στίγμα στο να είσαι σε μια τέτοια κατάσταση ως άνδρας. Δεν πίστευα ότι οι άνθρωποι θα καταλάβαιναν το γεγονός από τα μάτια ενός εφήβου».

«Έπρεπε να ξεπεράσω πολλές αντιξοότητες στη ζωή μου και αυτό είναι άλλο ένα γεγονός με το οποίο πρέπει να ασχοληθώ. Θα ήθελα να αφήσω πίσω αυτό το γεγονός της ζωής μου και σήμερα επιλέγω να προχωρήσω και όχι πλέον στη σιωπή».