Κοσμος

Βουτιά στο κενό με το ζόρι: «Φίλη» σπρώχνει 16χρονη από γέφυρα (video)

Στέλνοντάς την στο νοσοκομείο με πέντε σπασμένα πλευρά και πολλαπλά εσωτερικά τραύματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
daily-mail-youtube.jpg
Youtube

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε την Τρίτη μια 16χρονη στις ΗΠΑ, η οποία έπεσε σε ποταμό από ύψος 20 μέτρων έχοντας δεχτεί το βίαιο σπρώξιμο μιας «φίλης» της.

Η Τζόρνταν Χόλγκερσον βρισκόταν μαζί με την παρέα της σε γέφυρα που περνά πάνω από τον ποταμό Λιούις, στο πάρκο Moulton Falls, κοντά στην πόλη Γιάκολτ (πολιτεία Ουάσινγκτον). «Όχι, δεν πρόκειται να το κάνω» ακούγεται να λέει η ανήλικη, την ώρα που οι φίλοι της επιμένουν να δοκιμάσει ένα άλμα από τη γέφυρα. Η 16χρονη λέει «όχι» για δεύτερη φορά, ευρισκόμενη στην άκρη της τσιμεντένιας κατασκευής. Ξαφνικά, ακούγεται μια αντρική φωνή να λέει «Έτοιμη;», με μια από τις «φίλες» της να την πετά από τη γέφυρα, σπρώχνοντάς την από πίσω.

Hashish CNN

Η πτώση της Τζόρνταν στο νερό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με πέντε σπασμένα πλευρά και πολλαπλά εσωτερικά τραύματα.

«Είναι πολύ τυχερή που δεν έμεινε παράλυτη ή δεν πέθανε» αναφέρει συγκλονισμένη η μητέρα της, προσθέτοντας ότι «είναι ευτύχημα το γεγονός πως θα αναρρώσει και δεν θα της μείνει κάποιος μόνιμος τραυματισμός». Σε έξαλλη κατάσταση εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον άνθρωπο που την πέταξε από τη γέφυρα, επισημαίνοντας ότι θα έπρεπε να πάει «να παραδοθεί στην αστυνομία», ειδικά από τη στιγμή «που μιλάμε για ένα ενήλικο άτομο».  

bridge-push.jpg
Facebook

Από τη μεριά της, η 16χρονη υποστήριξε σε δηλώσεις της ότι η γυναίκα που την έσπρωξε, ζήτησε πολλές φορές συγνώμη, ωστόσο «μια συγνώμη δεν αρκεί για αυτό που έκανε». «Θα μπορούσα να έχω πεθάνει» τόνισε.

Η Άσλεϊ Μάχρι που πόσταρε το βίντεο ντοκουμέντο στο YouTube χαρακτήρισε «εγκληματία» τη γυναίκα που έσπρωξε την Τζόρνταν, ξεκαθαρίζοντας ότι «πρέπει να πάει φυλακή».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ