Κοσμος

Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη (εικόνες)

Λήξη συναγερμού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pol.jpg
TWITTER/naidusudhakar

Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε κλήση που έκανε λόγο για πυροβολισμούς σε νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη, αναφέρει το Associated Press.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι σύμφωνα με τις αρχές οι πυροβολισμοί περιορίστηκαν σε ένα μόνο δωμάτιο και ότι πλέον το συμβάν θεωρείται λήξαν. 

Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για ένα άτομο που έχει τεθεί υπό κράτηση και ένα θύμα, ωστόσο η αστυνομία δεν έχει επιβεβαίωσει κάτι ακόμα επίσημα.

Νωρίτερα, οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι το περιστατικό συνέβη στον 4ο όροφο του ιατρικού κέντρου Westchester στην περιοχή Βαλχάλα της Νέας Υόρκης. 

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η αστυνομία απέκλεισε άμεσα την είσοδο του νοσοκομείου ενώ οι εργαζόμενοι συγκεντώθηκαν έξω από το κτήριο.

«Μερικές φορές τα μέλη της οικογένειας είναι λίγο εξοργισμένα», δήλωσε ο Clarence McMillan, εργαζόμενος στο νοσοκομείο, στο The Journal News. «Δεν καταλαβαίνουν τη φροντίδα και τα πράγματα που πρέπει να περάσουμε για να βοηθήσουμε τους αγαπημένους τους να επιβιώσουν. Ίσως αυτή να είναι μία από αυτές τις καταστάσεις».

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια αναφορά για τραυματίες.

Το ιατρικό κέντρο είναι ένα Περιφερειακό Κέντρο Τραυμάτων με 895 κρεβάτια, το οποίο παρέχει ιατρικές υπηρεσίες στην Κοιλάδα Hudson της Νέας Υόρκης, στο βόρειο Νιου Τζέρσεϋ και στο νότιο Κοννέκτικατ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ