Κοσμος

Η Μελάνια Τραμπ και ο στρατός των αχθοφόρων της «πάτησαν» στο Λονδίνο (video, εικόνες)

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ φόρεσε 5 ζευγάρια Louboutin σε τρεις ημέρες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με ένα ιδιαίτερα κομψό nude φόρεμα αξίας 1.170 ευρώ αλλά και το πέμπτο ζευγάρι Louboutin σε τρεις ημέρες η Μελάνια Τραμπ μαζί με τον σύζυγό της, Ντόναλντ, έφτασαν σήμερα στο Λονδίνο.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, 48 ετών, και ο πρόεδρος, 72 ετών, προσγειώθηκαν με το προεδρικό αεροσκάφος Air Force One στο αεροδρόμιο του Στάντσετ. Η Βρετανία είναι ο δεύτερος σταθμός στην ευρωπαϊκή περιοδεία του Ντόναλντ Τραμπ.



Η Μελάνια Τραμπ επέλεξε φόρεμα του σχεδιαστή Roland Mouret όπως ακριβώς είχε κάνει μία ημέρα νωρίτερα η Αμερικανίδα Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, κατά την επίσκεψη με τον σύζυγό της στην Ιρλανδία.



Το πρώην μοντέλο εμφανίσθηκε με γυαλιά ηλίου βγαίνοντας από το προεδρικό αεροσκάφος, ενώ ο στρατός των αχθοφόρων με τις Louis Vuitton αποσκευές εντυπωσίασε ιδιαίτερα τους φωτογράφους που απαθανάτισαν τη σκηνή.

PA


Το προεδρικό ζευγάρι θα καταλύσει στην οικία του Αμερικανού πρέσβη στο Λονδίνο, Winfield House. Προς τιμή τους θα διοργανωθεί το βράδυ γεύμα στο παλάτι Μπλενχάιμ στην περιοχή της Οξφόρδης.


Την επόμενη ημέρα ο Ντόναλντ Τραμπ θα έχει συνομιλίες με την πρωθυπουργό της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, στο πρωθυπουργικό εξοχικό στο Τσέκερς, ενώ η Μελάνια θα ξεναγηθεί στο Λονδίνο από τον σύζυγό της κ. Μέι Φίλιπ.