- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
92χρονη πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο της επειδή ήθελε να την στείλει σε οίκο ευγηρίας (video)
Προσπάθησε να σκοτώσει και την 57χρονη σύντροφό του, αλλά εκείνη κατάφερε να ξεφύγει
Μια γυναίκα 92 ετών, η οποία φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον 72χρονο γιο της επειδή το θύμα της είπε πως σκόπευε να τη στείλει σε οίκο ευγηρίας, προφυλακίστηκε, ανακοίνωσε η αστυνομία στην Πολιτεία Αριζόνα την Τρίτη.
Η Άνα Μέι Μπλέσινγκ συνελήφθη τη Δευτέρα, στο σπίτι στα προάστια του Φοίνιξ που μοιραζόταν με τον γιο της. Τέθηκε υπό κράτηση κι η εγγύηση για την προσωρινή απελευθέρωσή της με περιοριστικούς όρους ορίστηκε στα 500.000 δολάρια, διευκρίνισαν δικαστικοί.
Δεν δήλωσε αθώα ή ένοχη κατά τη σύντομη εμφάνισή της ενώπιον δικαστηρίου. Δεν είναι σαφές αν έχει δικηγόρο.
Η Μπλέσινγκ ομολόγησε στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν ότι έκρυψε δύο πιστόλια στις τσέπες της ρόμπας της και πήγε να αναμετρηθεί με τον γιο της στο υπνοδωμάτιό του. Του προκάλεσε πολλαπλά τραύματα, ανέφερε το γραφείο του σερίφη στην Κομητεία Μαρικόπα σε ανακοίνωσή του.
Η ύποπτη είπε επίσης ότι κατόπιν προσπάθησε να στρέψει τα πιστόλια στην 57χρονη φιλενάδα του γιου της, αλλά αυτή κατάφερε να της πάρει τα όπλα έπειτα από πάλη, πρόσθεσε το γραφείο του σερίφη.
Η Μπλέσινγκ καθόταν σε ανακλινόμενο κάθισμα στο υπνοδωμάτιό της όταν συνελήφθη. Αρνιόταν να βγει από το σπίτι.
Είπε στους αστυνομικούς ότι αναμετρήθηκε με τον γιο της επειδή είχε την πρόθεση να τη στείλει σε οίκο ευγηρίας διότι, όπως της είπε, ήταν δύσκολο να ζει μαζί της.
Η Μπλέσινγκ είπε στους αστυνομικούς πως πρέπει να την «κοιμίσουν» για την πράξη της και ότι ήθελε να αυτοκτονήσει.
Η 92χρονη αφηγήθηκε πως είχε αγοράσει το ένα από τα πιστόλια και ότι το άλλο της το είχε δώσει ο εκλιπών σύζυγός της, πάντως πρόσθεσε πως τα δύο όπλα είχαν να χρησιμοποιηθούν από τη δεκαετία του 1970.
Η αστυνομία διευκρίνισε ότι στελέχη της είχαν επισκεφθεί ξανά το σπίτι, έπειτα από καταγγελία που δέχθηκε για διένεξη ανάμεσα στην υπερήλικη γυναίκα και τον γιο της.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο άνθρωπος που έκανε το χρέος μέρος της φιλοσοφίας του
«Είδα τη ζωή μου να χάνεται μέσα σε μια νύχτα και δεν θέλω να τη χάσω ξανά», ανέφερε
Οι γιατροί προειδοποιούν
Η αστυνομία ειδοποιήθηκε και προχώρησε στην άμεση σύλληψή του αλλά και στην κατάσχεση του «όπλου»
Μαζί τους ο 7χρονος πρίγκιπας Άρτσι και η πριγκίπισσα 5χρονη Λίλιμπετ
«Η Τουρκία διαμορφώνει την πορεία της ιστορίας μέσω των ευσυνείδητων και ειρηνικών πολιτικών της»
«Θέλουμε να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Το μυστικό σχέδιο για περικοπές έως 60%
Το σενάριο που προκαλεί αντιδράσεις
384 ταξιδιώτες δεν έχουν εντοπιστεί
Αποφεύγει μια ετυμηγορία σε δίκη που αφορούσε τον σχεδιασμό εθιστικών λειτουργιών σε Facebook και Instagram
Λουλούδια στο αστέρι της στη Λεωφόρο της Δόξας - Εκατοντάδες θαυμαστές συγκεντρώθηκαν έξω από την κατοικία της
O εκπρόσωπος του Κρεμλίνου επιβεβαίωσε την επίσκεψη του Τζον Ράτκλιφ στη Ρωσία
Ανάμεσά τους 514 παιδιά κάτω των τριών ετών
Αυξάνονται οι νεκροί, εκατοντάδες οι αγνοούμενοι
Η αναφορά στην Κύπρο και την στρατιωτική συνεργασία Ελλάδας - Ισραήλ
Το Κίεβο ζητάει έγκριση για να χρησιμοποιεί το Starlink στις επιθέσεις drone εναντίον της Ρωσίας
H σταρ της κάντρι μουσικής έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών
Ο συγγραφέας Τομ Μπάουερ εξηγεί γιατί επιστρέφουν τώρα η Μαρκλ και ο σύζυγός της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.