Κοσμος

Η Βικτόρια Μπέκαμ «σπάει» τη σιωπή της

Βάζει τέλος στα σενάρια περί χωρισμού με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
beck.jpg
EPA/ALIBABA GROUP / HANDOUT

Η 44χρονη σχεδιάστρια μόδας, Βικτώρια Μπέκαμ, που έχει αποκτήσει 4 παιδιά με τον διάσημο πρώην ποδοσφαιριστή, επαίνεσε τον σύντροφό της μιλώντας για την οικογενειακή τους ζωή στη διάσκεψη κορυφής των Γυναικών του Forbes στη Νέα Υόρκη την Τρίτη.

«Προσπαθώ πραγματικά, πολύ σκληρά. Προσπαθώ πολύ σκληρά να είμαι η καλύτερη μητέρα» είπε στο κοινό, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Προσπαθώ να είμαι η καλύτερη σύζυγος και η καλύτερη επαγγελματίας. Όταν επιστρέφω στο σπίτι, προσπαθώ να αφήνω στην άκρη το τηλέφωνο και να περνώ χρόνο με τα παιδιά μου και τον Ντέιβιντ».

Στην ερώτηση πώς διαχειρίζεται την εργασιακή ισορροπία, η Βικτόρια αναγνώρισε τον «απίστευτο» σύζυγό της, με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 1999. «Έχω την υποστήριξη ενός απίστευτου συζύγου» πρόσθεσε.

«Είμαστε πραγματικά ίσοι σε ότι έχει να κάνει στο σπίτι και τα παιδιά. Όταν λείπω είναι αυτός που τα πηγαίνει στο σχολείο και που μαγειρεύει».

Ερωτηθείσα για το πώς κρατά μακριά τα επαγγελματικά της καθήκοντα από την οικογένειά της, πρόσθεσε πως «Είναι γνωστό ότι κρύβομαι στο μπάνιο τα σαββατοκύριακα για να στείλω ένα μικρό email».

Η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls αποκάλυψε επίσης τις ελπίδες της για την μόλις 6 ετών κόρη της, Χάρπερ.

Όπως εξήγησε: «Όταν πηγαίνω την Χάρπερ στο σχολείο, της λέω ‘Χάρπερ είσαι κορίτσι και μπορείς να κάνεις τα πάντα’. Είναι ένα δυνατό κορίτσι. Θέλει να γίνει εφευρέτης. Είναι μια μικρή δυνατή γυναίκα. Μια μικρή γυναίκα».

I think they love him ?x Truly the best daddy @davidbeckham x missing u @brooklynbeckham x

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ