Κοσμος

Επίθεση του «νόθου» γιου του Μπιλ Κλίντον στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ (εικόνες)

Με αφορμή τις δηλώσεις του για τη μεταναστευτική πολιτική Τραμπ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
clinton.jpg
EPA/MICHAEL REYNOLDS

«Ο ίδιος άνθρωπος που δείχνει συμπάθεια για τα παιδιά των μεταναστών που χρησιμοποιούνται όπως ανέφερε ως διαπραγματευτικό μέσο, είναι αυτός που θυσίασε εμένα, τον ίδιο του το γιο, ως πολιτικό πιόνι και “πρόθυμα” διαχώρισε την ύπαρξή του από μένα, όταν έγινε πρόεδρος #BillClintonSon» έγραψε ο κατά τα λεγόμενά του «νόθος» γιος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, Ντάνι Γουίλιαμς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο 32χρονος Ντάνι Γουίλιαμς είναι πατέρας πέντε παιδιών και εδώ και δύο χρόνια υποστηρίζει ότι είναι ο καρπός της παράνομης σχέσης του Μπιλ Κλίντον με την πρώην ιερόδουλη Μπόμπι Αν.

Η σχέση αυτή σύμφωνα με τoν Γουίλιαμς έγινε ενώ ο Κλίντον ήταν κυβερνήτης του Άρκανσο στο Λιτλ Ροκ, οπότε και η μητέρα του έμεινε έγκυος σε μία από τις 13 συνευρέσεις που είχε με τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο Γουίλιαμς, την Τρίτη ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία του Μπιλ Κλίντον και τη δήλωσή του για την προσφυγική κρίση: «Ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα σκέφτομαι τα χιλιάδες παιδιά που χωρίστηκαν από τους γονείς τους στα σύνορα. Αυτά τα παιδιά δεν θα έπρεπε να είναι διαπραγματευτικό μέσο. Κι η επανένωσή τους με τις οικογένειές τους θα επιβεβαιώσει την πίστη και τη στήριξη της Αμερικής προς όλους τους γονείς που αγαπούν τα παιδιά τους».

Αυτή η δήλωση του Κλίντον πυροδότησαν την οργή του Γουίλιαμς, ο οποίος τον κατηγόρησε με αναρτήσεις του στο Twitter λέγοντας ότι τον θυσίασε. Tweet μάλιστα που αναπαρήγαγε και ο νυν Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Γουίλιαμς κατηγόρησε και τη Χίλαρι Κλίντον ότι συνβαλε για να τον χωρίσει από τον «πατέρα» του, ενώ σε ένα άλλο tweet του υποστήριξε ότι κι η Τσέλσι είναι νόθο παιδί, καρπός της υποτιθέμενης σχέσης της πρώην πρώτης κυρίας με τον πρώην βοηθό Γενικού Εισαγγελέα του Άρκανσο, Γουέμπστερ Χάμπελ, έναν δικηγόρο με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο δικηγορικό γραφείο Rose Law Firm.

Ο 32χρονος έχει υποστηρίξει στο παρελθόν ότι ο Κλίντον έβαζε ένα μέλος της εθνοφρουράς του Άρκανσο να μεταφέρει κάθε μήνα το ποσό των 700 δολαρίων στη μητέρα του μέχρι τη μέρα που έγινε πρόεδρος. Ωστόσο, τον ισχυρισμό αυτό απέρριψαν οι Κλίντον.

Υπενθυμίζεται ωστόσο, ότι σύμφωνα με τεστ DNA, που έχει προηγηθεί ο Μπιλ Κλίντον δεν είναι πατέρας του Γουίλιαμς αλλά ο ίδιος το διαψεύδει, υποστηρίζοντας ότι τα στοιχεία έχουν παραποιηθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ