- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Χαστούκι» Μπορίσοφ σε Ιβανόφ - Ακύρωσε τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ
Η ανακοίνωση της βουλγαρικής κυβέρνησης
Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ και η υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Εκατερίνα Ζαχαρίεβα ακύρωσαν τη προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρόεδρο της πΓΔΜ Γκιόργκε Ιβάνοφ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Σόφια.
«Δεν θέλουμε να παρέμβουμε στις εσωτερικές υποθέσεις της γειτονικής χώρας. Η θέση μας είναι σαφής, καθώς και ολόκληρης της διεθνούς κοινότητας. Επίσης είναι σαφής και η θέση του Προέδρου της πΓΔΜ. Η βουλγαρική κυβέρνηση δεν βλέπει κανένα λόγο να χρησιμοποιηθεί για εσωτερικές πολιτικές συζητήσεις στα Σκόπια. Το κλειδί για τη μελλοντική ανάπτυξη της γειτονικής χώρας, είναι η ένταξη στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ και αυτό δεν πρέπει να αμφισβητηθεί», αναφέρει ανακοίνωση της βουλγαρικής κυβέρνησης.
Ο Πρόεδρος της πΓΔΜ Γκιόργκε Ιβανόφ πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη στη Βουλγαρία. Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε και από την Προεδρία στα Σκόπια, εκτός από την υποδοχή από τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ στη Σόφια, επρόκειτο να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Μπορίσοφ και την επικεφαλής της βουλγαρικής διπλωματίας, Εκατερίνα Ζαχαρίεβα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σφοδρή κριτική του ποντίφικα προς τους ηγέτες που ξοδεύουν δισεκατομμύρια σε πολέμους
Ο 27χρονος φέρεται να πυροβόλησε εναντίον οχήματος με τρεις επιβάτες στη Βόρεια Καρολίνα
Ορατός ο κίνδυνος ακυρώσεων πτήσεων το καλοκαίρι
Σαρωτικοί έλεγχοι μετά το λουτρό αίματος - Μπλοκάρονται εκατοντάδες λογαριασμοί στα social media
Ήταν προσκείμενο στο Ιράν
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας πόσταρε φωτογραφίες από κατεστραμμένα κτίρια
Tο λεωφορείο βγήκε από τον δρόμο κι έπεσε σε χαράδρα προτού πάρει φωτιά
Παραβίασαν εκατοντάδες email αξιωματούχων σε Ουκρανία, ΝΑΤΟ, Βαλκάνια
9 νεκροί από το μακελειό στο σχολείο της νότιας Τουρκίας, ανάμεσά τους οκτώ συμμαθητές του
Η ανάρτηση στο Truth Social
Το χρονικό της υπόθεσης κακοποίησης
Τι καταγγέλλει η οικογένειά της
Το ένα τέταρτο του παγκόσμιου πληθυσμού αντιμετωπίζει προβλήματα υδροδότησης
Eφόσον επιτευχθεί συμφωνία για να αποτραπεί η αναζωπύρωση της σύγκρουσης
Θα δοκιμαστεί στην πράξη η αντοχή και η αυτονομία τους
Είχε διακοπεί η συμμετοχή της χώρας από τον Δεκέμβριο του 2020
Ανάμεσα στους 4 που καταδικάστηκαν
Η ανάρτηση ήρθε λίγες ημέρες μετά από άλλη αντίστοιχη εικόνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.