Κοσμος

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι ήδη στη Σιγκαπούρη (εικόνες)

Με γυαλιά και κοστούμι Μάο δύο ημέρες πριν από την ιστορική συνάντηση με τον Τραμπ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kim_singapore.jpg
Twitter

Ο ηγέτης της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν έφθασε στη Σιγκαπούρη, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών της πόλης κράτους με μήνυμά του στο Twitter.

«Καλωσόρισα τον Πρόεδρο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος μόλις έφθασε στη Σιγκαπούρη», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Βιβιάν Μπαλακρισνάν αναρτώντας μια φωτογραφία που τον εικονίζει να κάνει χειραψία με τον Κιμ, ο οποίος φορά γυαλιά κι ένα σκούρο κοστούμι Μάο.

 

 

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν βρίσκεται στη Σιγκαπούρη για την ιστορική συνάντησή του με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών στο νησί θέρετρο Σεντόσα την Τρίτη.

19629219.jpg
© EPA/HOW HWEE YOUNG


Είναι η πρώτη φορά που ηγέτης της Βορείου Κορέας συναντάται με πρόεδρο των ΗΠΑ.

Αναχωρώντας από τον Καναδά και τη αποτυχημένη σύνοδο της G7 ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε λόγο για μια και μοναδική ευκαιρία για την ειρήνη σημειώνοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Βορειοκορεάτης ηγέτης κινούνται σε αχαρτογράφητες περιοχές στην κυριολεξία.  

19628304.jpg
© EPA/JEON HEON-KYUN


Στη σύνοδο των δύο ηγετών αναμένεται να επιβεβαιωθεί η δέσμευση του Κιμ Γιονγκ Ουν για αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής Χερσονήσου κι έτσι να τεθεί ένα τέλος στην «πυρηνική» διαμάχη των δύο κρατών κι έτσι να γίνει αλλαγή σελίδας στις σχέσεις τους.

Στη Σιγκαπούρη ο κ. Ουν αναμένεται να φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο St. Regis.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ