- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γερμανία: Συγνώμη, λάθος! Οι τίγρεις και τα λιοντάρια δεν το 'σκασαν ποτέ
Άδικα «κλειδαμπαρώθηκαν» στα σπίτια τους οι κάτοικοι - Τι πραγματικά συνέβη
Γκάφα ολκής από τους υπαλλήλους του Ζωολογικού Κήπου στο Λούνεμπαχ της Ρηνανίας, καθώς τα άγρια ζώα που ανακοινώθηκε νωρίτερα το πρωί ότι δραπέτευσαν από τα κλουβιά τους εν μέσω κακοκαιρίας, στην πραγματικότητα δεν είχαν φύγει ποτέ.
Το πολύωρο «σαφάρι» στους δρόμους της Ρηνανίας-Παλατινάτο στη Γερμανία (κατά τη διάρκεια του οποίου επιστρατεύτηκε και drone) εξελίχτηκε σε φιάσκο, καθώς τα δύο λιοντάρια, οι δύο τίγρεις και το τζάγκουαρ απλώς είχαν κρυφτεί στα κλουβιά τους για να προστατευτούν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
Παρ' όλα αυτά οι υπάλληλοι σήμαναν συναγερμό όταν είδαν άδειο τον περίβολο και αντίκρισαν το κατεστραμμένο τμήμα του φράχτη ασφαλείας. Οι τοπικές αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους της περιοχής να «κλειδαμπαρωθούν» στα σπίτια τους μέχρι να ολοκληρωθεί το «σαφάρι» για τον εντοπισμό των άγριων ζώων. Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ πάντως, θανατώθηκε μια αρκούδα, η οποία είχε δραπετεύσει από τις εγκαταστάσεις.
Δεν είναι η πρώτη φορά που άγρια ζώα δραπετεύουν από ζωολογικούς κήπους στη Γερμανία. Στη Λειψία, το 2016, δύο λιοντάρια το έσκασαν από τον περίβολό τους και οι αρχές αναγκάστηκαν να σκοτώσουν το ένα από αυτά. Την ίδια τύχη είχαν ένας ουρακοτάγκος που δραπέτευσε το 2015 στο Ντούισμπουργκ και μια αρκούδα πέρυσι στο Όσναμπρικ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεχίζεται ο αποκλεισμός του νησιού από τις ΗΠΑ
Άμεση και οργισμένη η διπλωματική αντίδραση της ινδικής κυβέρνησης
Περιοδεία στην Αφρική για τον ποντίφικα
«Η αμερικανική πυρηνική ομπρέλα παραμένει ο ύψιστος εγγυητής ασφάλειας για την Ευρώπη»
Η τρυφερή ανάρτηση στο instagram
Εξουδετερώθηκε ο δράστης - Έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά του πριν την επίθεση
Η δωρεάν είσοδος στα εθνικά μουσεία και τις γκαλερί της χώρας είχε θεσπιστεί το 2001
Η στροφή στην τεχνητή νοημοσύνη προκαλεί «αναταράξεις» στον τεχνολογικό κολοσσό
Οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί έχουν στοιχίσει τη ζωή σε σχεδόν 2.300 ανθρώπους από τις 2 Μαρτίου
Το μήνυμα μετά το νέο κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ
Η σπάνια περίπτωση μιας γυναίκας που διέψευσε τις προγνώσεις των γιατρών
Το Ιράν ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες πως επαναφέρει «τον αυστηρό έλεγχο»
Η ανακοίνωση της Τεχεράνης
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ζήτησε τη δημοσιοποίησή τους ήδη από τον Φεβρουάριο
Το κορίτσι που έγραφε μυθιστορήματα στα 9 της χρόνια, βγήκε από το σπίτι στα 25 της — και εξαφανίστηκε για πάντα
Αναλυτές εκτιμούν ότι ο Λέων επιχειρεί να εδραιωθεί ως ηθική φωνή του πλανήτη
Η απόφαση του Ιράν να επιτρέψει τη ναυσιπλοΐα φέρνει ανακούφιση στην παγκόσμια αγορά ενέργειας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.