Κοσμος

Έκρηξη με τραυματίες σε εστιατόριο στο Τορόντο

Άγνωστα τα αίτια μέχρι στιγμής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
canada_toronto.jpg

Περίπου 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι τρεις σοβαρά, από έκρηξη που σημειώθηκε μέσα σε εστιατόριο ινδικής κουζίνας στο Μισισάουγκα, ένα προάστιο του Τορόντο στον Καναδά, μετέδωσαν καναδικά μέσα ενημέρωσης και  η καναδική υπηρεσία τραυματιοφορέων μέσω Twitter.


Η έκρηξη σημειώθηκε περί τις 22:30 και είχε αποτέλεσμα να τραυματιστούν περίπου 15 άνθρωποι, ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο CTV στον ιστότοπό του.

Δεν έχει δοθεί καμιά πληροφορία για τα αίτια, διευκρίνισε το καναδικό τηλεοπτικό δίκτυο.

 

Οι αρχές ανακοίνωσαν πριν από λίγο ότι δράστες είναι δύο άγνωστοι μπήκαν με κουκούλες στο εστιατόριο ινδικής κουζίνας στη Μισισάουγκα, πυροδότησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό και στη συνέχεια διέφυγαν.

Η αστυνομία ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter φωτογραφία των υπόπτων που φορούν σκουρόχρωμες μπλούζες με κουκούλες καθώς μπαίνουν στο εστιατόριο, με τον έναν να μοιάζει να κουβαλάει ένα πακέτο.
 

Η επίθεση στη Μισισάουγκα, που με βάση τον πληθυσμό της είναι το έκτο μεγαλύτερο αστικό κέντρο του Καναδά, σημειώθηκε έναν μήνα αφότου νεαρός έριξε το φορτηγάκι που είχε νοικιάσει πάνω σε πλήθος πεζών στο κέντρο του Τορόντο, σκοτώνοντας 10 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 15.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ