- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Αεροπλάνο προσγειώθηκε μόνο με τους πίσω τροχούς - Πανικός στην καμπίνα των επιβατών (εικόνες, video)
Δραματικές στιγμές σε αεροδρόμιο της Σαουδικής Αραβίας
Εικόνες που κόβουν την ανάσα κατέγραψε κάμερα στο διεθνές αεροδρόμιο της Τζέντα στη Σαουδική Αραβία, το βράδυ της Δευτέρας.
Αεροσκάφος της Saudi Arabian, που εκτελούσε την πτήση SV3818 από τη Μεδίνα με προορισμό την Ντάκα (Μπανγκλαντές) προσγειώθηκε μόνο με τους πίσω τροχούς, με αποτέλεσμα το μπροστινό μέρος του αεροσκάφους να συρθεί στον διάδρομο προσγείωσης - απογείωσης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας, οι μπροστινοί τροχοί παρουσίασαν μηχανική βλάβη και δεν άνοιξαν ποτέ.
Το αεροπλάνο έκανε κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο για αρκετές ώρες, πριν δοθεί άδεια να προσγειωθεί τελικά στον διάδρομο 34, και αφού είχαν προηγηθεί δύο απόπειρες προσγείωσης.
Το Airbus 330 υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, με τους επιβάτες να το εγκαταλείπουν, χρησιμοποιώντας τις ειδικές φουσκωτές τσουλήθρες. Επί τόπου είχαν σπεύσει νωρίτερα οχήματα της πυροσβεστικής, περιπολικά της αστυνομίας και ασθενοφόρα. Δεν υπάρχουν αναφορές για σοβαρά τραυματίες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπερασπιζόμαστε το διεθνές δίκαιο επιβραβεύοντας μια πολιτική στάση;
Η κυβέρνηση Τραμπ ισχυρίζεται ότι το ΔΠΔ διοικείται από αυτούς που αποκαλεί παγκοσμιοποιητές
Σχεδόν 1 στους 5 εργαζόμενους σε κρίσιμους τομείς όπως η υγεία, η εκπαίδευση και οι τεχνικές εργασίες θα πρέπει να αντικατασταθεί. Οι επιπτώσεις είναι ήδη εμφανείς.
Ο άνδρας εισήλθε στον χώρο όπου φιλοξενούνται οι τίγρεις
Μετά τη συμφωνία ανάμεσα στον Βλαντίμιρ Πούτιν και τον Ντόναλντ Τραμπ
«Προτείνω να αποκτήσουν νέο ηγέτη, ώστε να μπορέσουν να καταλήξουν σε συμφωνία»
Το περιστατικό οδήγησε τις ρωσικές αρχές στην επιβολή καραντίνας σε περίπου 200 άτομα
Διοχέτευση 4,8 εκατομμυρίων τόνων ρωσικού ντίζελ στην αγορά
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας μετά τις διαδοχικές επιθέσεις
Συνεχίζει να λαμβάνει ιατρική περίθαλψη στη φυλακή
Πύραυλος των Χούθι έπληξε το αεροδρόμιο - Διακοπή της εναέριας κυκλοφορίας
Εκδόθηκε ταξιδιωτική ειδοποίηση
Μερικές ακυρώσεις παρατείνονται μέχρι την Δευτέρα
Ο Αμερικανός πρόεδρος απαρίθμησε όσα θεωρεί διπλωματικές επιτυχίες του
«Άκουσα λίγα πράγματα, δεν ξέρω πολλά»
Η κρίση χρέους, η υψηλή χρηματοδότηση της εκπαίδευσης και οι συνδικαλιστικές πιέσεις
«Επένδυση στον πόλεμο» καταγγέλλει ο Ζελένσκι
Τι αναφέρεται για τις αμερικανικές κυρώσεις στη Ρωσία
Ποια είναι η συντηρητική σχολιάστρια προσκείμενη στο κίνημα MAGA
Ευρωπαϊκές χώρες ενωμένες στο πλευρό του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.