Κοσμος

Ραντεβού στην Facebook και Snapchat γωνία - Χαμός στους δρόμους της Οξφόρδης με τις πινακίδες των social media (εικόνες)

Μυστηριώδης καλλιτέχνης παρεμβαίνει σαν άλλος Banksy

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μεγάλη είναι η σύγχυση που επικρατεί στους δρόμους της Οξφόρδης μετά την εμφάνιση πινακίδων με οδούς εμπνευσμένες από τον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Από το πουθενά εμφανίστηκαν στην Οξφόρδη οδοί όπως η Facebook Row,  Snapchat End, Twitter Lane, Emoji Alley, Instagram Ave, Google Walk, Selfie Passage, και WTF Lane.



Οι πινακίδες των social media έχουν εγκατασταθεί από τον ίδιο άγνωστο και μυστηριώδη καλλιτέχνη που είχε γεμίσει με πινακίδες εμπνευσμένες από τη Μέση Γη και το Νάρνια την κοντινή στην Οξφόρδη πόλη Ντίτκοτ.



Το Δημοτικό Συμβούλιο της Οξφόρδης έχει θυμώσει με τον καλλιτέχνη. Ανακοίνωσε ότι οι πινακίδες θα ξηλωθούν, διότι προκαλούν σύγχυση στους πολίτες. Προς το παρόν υπάρχουν τουλάχιστον 20 social media οδοί στην Οξφόρδη.



Ο καλλιτέχνης διατηρώντας την ανωνυμία του μίλησε στο BBC για το έργο του. Είπε ότι στόχος του είναι να αναδείξει την εμμονή του κόσμου με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δεν καταστρέφω κάποιου την ιδιοκτησία. Δεν είμαι βάνδαλος. Είμαι απλά κάποιος που δημιουργεί Τέχνη που θέλω να αρέσει στον κόσμο».