Κοσμος

ΤΜΖ: Με σπασμένο γυαλί αυτοκτόνησε ο Avicii - H έκθεση για τα αίτια θανάτου

Πληροφορίες ότι ο θάνατος επήλθε από αιμορραγία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
av.jpg

Νέα στοιχεία για τον θάνατο του διάσημου dj Avicii βλέπουν το φως της δημοσιότητα. Σύμφωνα με το TMZ που επικαλείται το πόρισμα για τα αίτια του θανάτου του 28χρονου Σουηδού, αυτός επήλθε έπειτα από μεγάλη απώλεια αίματος.

Πηγή μάλιστα μιλώντας στο TMZ δήλωσε ότι ο dj αυτοκτόνησε με σπασμένο γυαλί από μπουκάλι κρασιού. «O Aviii έσπασε ένα μπουκάλι και χρησιμοποίησε το γυαλί για να προκαλέσει μία θανατηφόρα πληγή», ανέφερε συγκεκριμένα η πηγή.

Μέχρι στιγμής πάντως παραμένει άγνωστο το σημείο της αιμορραγίας καθώς  δύο πηγές αναφέρουν ότι ήταν ο λαιμός, αλλά τρίτη πηγή υποστηρίζει ότι ήταν οι φλέβες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σουηδός dj βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην πρωτεύουσα του Ομάν, Μουσκάτ. Eπί χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα οποία οφείλονταν και στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ο 28χρονος dj  είχε αποσυρθεί από τις live εμφανίσεις το 2016. Πρόσφατα μάλιστα η οικογένειά του άφησε να εννοηθεί ότι αφαίρεσε μόνος του τη ζωή του καθώς σε ανακοίνωσή της ανέφερε: «Ο αγαπημένος μας Tim ήταν ανήσυχος, ευαίσθητος καλλιτέχνης που αναζητούσε απαντήσεις σε υπαρξιακά ζητήματα. Ένας υπερ-επιτυχημένος τελειομανής που ταξίδευε και εργαζόταν σκληρά σε ρυθμούς που του δημιουργούσαν ιδιαίτερα έντονο άγχος Όταν σταμάτησε τις περιοδείες, προσπάθησε να βρει ισορροπία στη ζωή, να είναι χαρούμενος, να μπορεί να κάνει αυτό που αγαπούσε περισσότερο - τη μουσική. Πάλεψε πολύ με τις σκέψεις του για το νόημα, τη ζωή, την ευτυχία. Δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο. Ήθελε να βρει τη γαλήνη. Ο Τιμ δεν φτιάχτηκε για την βιομηχανία στην οποία βρέθηκε. Ήταν ευαίσθητος και αγαπούσε τους θαυμαστές του, αλλά ενοχλούνται από τα φώτα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ