Κοσμος

Βίντεο: O Avicii λίγους μήνες πριν πεθάνει - Εξουθενωμένος και ανήμπορος

Ο dj αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
avicii.jpg

Ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο καταγράφεται η ζωή και η καθημερινότητα του Avicii κάνει το γύρο του διαδικτύου μετά τον θάνατο του.

Αντιμετωπίζοντας για χρόνια προβλήματα υγείας τα οποία οφείλονταν και στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ο 28χρονος dj  είχε αποσυρθεί από τις live εμφανίσεις το 2016. Στο ντοκιμαντέρ μάλιστα ο καλλιτέχνης φαινόταν ιδιαίτερα ανήμπορος, ενώ σε αυτό ξεχωρίζει μία στιγμή στην οποία ο dj φαίνεται να συζητάει με βοηθό του ο οποίος τον ενημερώνει για τις συναντήσεις του και  να μην μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά.

Υπενθυμίζουμε ότι σε ανακοίνωσή της η οικογένεια του καλλιτέχνη άφησε να εννοηθεί το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

«Ο αγαπημένος μας Tim ήταν ανήσυχος, ευαίσθητος καλλιτέχνης που αναζητούσε απαντήσεις σε υπαρξιακά ζητήματα. Ένας υπερ-επιτυχημένος τελειομανής που ταξίδευε και εργαζόταν σκληρά σε ρυθμούς που του δημιουργούσαν ιδιαίτερα έντονο άγχος Όταν σταμάτησε τις περιοδείες, προσπάθησε να βρει ισορροπία στη ζωή, να είναι χαρούμενος, να μπορεί να κάνει αυτό που αγαπούσε περισσότερο - τη μουσική. Πάλεψε πολύ με τις σκέψεις του για το νόημα, τη ζωή, την ευτυχία. Δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο. Ήθελε να βρει τη γαλήνη. Ο Τιμ δεν φτιάχτηκε για την βιομηχανία στην οποία βρέθηκε. Ήταν ευαίσθητος και αγαπούσε τους θαυμαστές του, αλλά ενοχλούνται από τα φώτα», ανέφερε η ανακοίνωση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ