Κοσμος

Κουμπάρος τελικά ο Ουίλιαμ στον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν (εικόνες)

Δείτε με ποια φωτογραφία το Παλάτι ανακοίνωσε την κουμπαριά

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
18843849.jpg
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι ο πρίγκιπας Χάρι ζήτησε από τον αδελφό του Ουίλιαμ να είναι ο κουμπάρος του στο γάμο του Μέγκαν Μαρκλ στις 19 Μαΐου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνσδορ.

Ο πρίγκιπας Χάρι ήταν ο κουμπάρος του Ουίλιαμ το 2011 στο γάμο του με την Κέιτ Μίντλετον.

«Ο Δούκας του Κέμπριτζ αισθάνεται τιμή που του ζητήθηκε και επιθυμεί πολύ να υποστηρίξει τον αδελφό του στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου του Ουίνδσορ στις 19 Μαΐου», αναφέρει στην ανακοίνωση του το παλάτι. 

Δείτε με ποια φωτογραφία στο Twitter συνόδευσε το Παλάτι την ανακοίνωση της βασιλικής κουμπαριάς.

kids_harry_william.jpg
PA


Πάνω από 600 είναι οι προσκεκλημένοι στην τελετή του γάμου του πριγκιπικού ζεύγους Χάρι και Μέγκαν, ενώ περισσότεροι από 2.600 άνθρωποι έχουν προσκληθεί στο πάρκο του πύργου του Ουίνσδορ για να παρευρεθούν κατά την άφιξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ την ημέρα του γάμου τους αλλά και να παρακολουθήσουν την αποχώρησή τους με άμαξα μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου. 

1711834.jpg
EPA PHOTO PA/BARRY BATCHELOR

«Ο πρίγκιπας Χάρι και η δεσποινίς Μέγκαν Μαρκλ προσκάλεσαν 2.640 ανθρώπους στο πάρκο του πύργου του Ουίνδσορ για να είναι παρόντες κατά την άφιξη των ιδίων και των προσκεκλημένων τους, όπως και για να παρακολουθήσουν στη συνέχεια, μετά τη γαμήλια τελετή, την αποχώρησή τους με άμαξα από τον πύργο», είχε ανακοινώσει σε προηγούμενη ανακοίνωσή του το ανάκτορο. 

9869746.jpg
EPA/DAVE THOMPSON

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ