Κοσμος

Ο Μόργκαν Φρίμαν κατηγορείται ότι είχε σχέσεις με τη θετή εγγονή του

Τι ισχυρίζεται ο σύντροφός της που κατηγορείται πως την δολοφόνησε το 2015

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
morgan-freeman-eggoni.jpg
EPA/DANNY MOLOSHOK

Ο Μόργκαν Φρίμαν φέρεται να είχε ερωτικές σχέσεις με τη θετή εγγονή του Ε΄Ντίνα Χάινς. Αυτό ισχυρίζεται κατά την ακροαματική διαδικασία ο πρώην φίλος της Λαμάρ Ντέιβενπορτ που κατηγορείται για τη δολοφονία της το 2015.

Σημειώνεται ότι ο 80χρονος ηθοποιός και η 33χρονη εγγονή του, όσο εκείνη ζούσε, είχαν διαψεύσει τέτοιου είδους φήμες που κυκλοφορούσαν. Ωστόσο, την περασμένη Παρασκευή, κατά την απολογία του, ο δικηγόρος του Λαμάρ Ντέιβενπορτ δήλωσε πως η Χάινς είχε εκμυστηρευτεί σε αυτόν και άλλους κοντινούς της ανθρώπους πως ο παππούς της είχε σεξουαλική επαφή με εκείνη».

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν μέσα στη δικαστική αίθουσα την Παρασκευή, στις 3 Ιουλίου του 2015, περίπου δύο μήνες πριν η Χάινς μαχαιρωθεί μέχρι θανάτου έξω από το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη, είχε στείλει μήνυμα στον Ντέιβενπορτ να του πει ότι είχε θέματα με έναν «μεγαλύτερο άνδρα». «Δεν του ζήτησα συμβουλές. Εκείνος με πήρε τηλέφωνο να μου ζητήσει… τον μπλόκαρα για μένα, όχι για σένα επειδή άνδρες συνομήλικοι με τον παππού μου δεν χρειάζεται να είναι καθόλου στη ζωή μου» φέρεται να είχε γράψει στο μήνυμά της.

Η άτυχη γυναίκα συζούσε με τον Ντάβενπορτ στο πολυτελές διαμέρισμα που της είχε αγοράσει ο θετός παππούς της, και παρότι ο ράπερ είχε σχέσεις με άλλες γυναίκες, με τις οποίες απέκτησε και παιδιά, παρέμεινε μαζί του για εννέα χρόνια μέχρι που την σκότωσε.

Η υπεράσπισή του επικαλείται ακαταλόγιστο επειδή ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και τώρα εκτιμάται ότι επιχειρεί να θολώσει τα νερά με την αναφορά της υπόθεσης Φρίμαν.

Σημειώνεται ότι η Χάινς ήταν η βιολογική κόρη γυναίκας, την οποία ο Φρίμαν και η πρώην σύζυγός του υιοθέτησαν όταν ήταν παιδί, οπότε δεν συνδέονταν εξ’ αίματος. Ο ηθοποιός και η δεύτερη σύζυγός του φρόντισαν για την ανατροφή του παιδιού που γέννησε η θετή τους κόρη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ