- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Σε συνέντευξή του στον Guardian, ο προπονητής της Λίβερπουλ μίλησε για το brexit αλλά και την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.
Ο Γερμανός προπονητής είναι αντίθετος με το brexit και υποστήριξε πως η ψηφοφορία πρέπει να επαναληφθεί.
Συγκεκριμένα είπε:
«Όταν ο Κάμερον είχε την ιδέα του δημοψηφίσματος, σκέφτηκαν όλοι πως αυτό δεν είναι κάτι, για το οποίο μπορεί να ληφθεί τόσο γρήγορα μια απόφαση. Όλοι επηρεαζόμαστε από τον τρόπο με τον οποίο τίθενται τα επιχειρήματα κι άπαξ και ληφθεί μια απόφαση, δεν σου δίνεται η δυνατότητα να την αλλάξεις. Η επιλογή ήταν είτε να μείνεις στην Ευρώπη, που δεν είναι τέλεια πράγματι, είτε να αποχωρήσεις για κάτι που δεν έχεις ιδέα πως δουλεύει.
«Έτσι, δίνεις τη δυνατότητα στους ανθρώπους να πάρουν αυτή τη σημαντική απόφαση. Έρχεται ένα αποτέλεσμα περίπου 52-48% και σκέφτεται “ω, το 48% δεν είναι ικανοποιημένο με την απόφαση που πρόκειται να αλλάξει τη χώρα". Όσο για το 51%, είμαι σίγουρος πως λίγο αφού ψήφισαν, σκέφτηκαν “τι έκανα”;.
Οι δυο ηγέτες της καμπάνιας υπέρ του Brexit εγκατέλειψαν το προσκήνιο. Ήταν ξεκάθαρο σημάδι πως εξεπλάγησαν από το αποτέλεσμα. ΟΚ, αυτό μπορεί να συμβεί. Τότε όμως, πάμε, ας ξαναψηφίσουμε, με τις σωστές πληροφορίες αυτή τη φορά. Προφανώς όσα είχαν διαδώσει οι υπέρμαχοι της εξόδου ήταν λάθος, ίσως όχι όλα, αλλά σαν επιλογή δεν βγάζει κανένα νόημα».
Σχετικά με την Άνγκελα Μέρκελ και όσα γράφουν στη Γερμανία πως ο ίδιος θα μπορούσε να πολιτευτεί μαζί της, ο Κλοπ είπε: «Κάνει καταπληκτική δουλειά στη χώρα μου. Έχει όμως διακοπές μόνο δυο εβδομάδες το χρόνο. Ως προπονητής κάθομαι περισσότερο και σίγουρα δεν είναι σκοπός μου να το αλλάξω αυτό!».
Με πληροφορίες από gazzeta.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μονοπάτι όπου βρέθηκαν τραυματισμένα τα θύματα πριν αφήσουν την τελευταία τους πνοή
Τα πετρελαϊκά αποθέματα εξαντλούνται και τα δημόσια χρέη πιέζουν τις κυβερνήσεις
Διαμαρτυρία με μπετόνια στα χέρια και σφοδρές αντιδράσεις
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η αναφορά στην αμυντική πολιτική της Ελλάδας
Πέντε άτυπες ψηφοφορίες δεν έχουν οδηγήσει σε συναίνεση για τον διάδοχο του Αντόνιο Γκουτέρες
Πρόκειται για το έργο με τίτλο «Châtaigniers en fleurs»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μήνυμα που έστειλε για τον πολύτιμο χρόνο με την οικογένειά της και τη μάχη της με τον καρκίνο
O Ουκρανός πρόεδρος ενδέχεται να υποτιμά «το πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ένας πληγωμένος Τραμπ»
Τι ακολούθησε μετά την προβλεπόμενη διαδικασία
Η θεωρία για την εξαφάνιση της πτήσης και ο λόγος για τον οποίο η ομάδα έρευνας δεν μπορεί να διανυκτερεύσει στο νησί
Από τη γαλλική «French Theory» στην αμερικανική ταυτοτική πολιτική: η μετάλλαξη της σύγχρονης Αριστεράς και η επιστροφή των ιδεών στην Ευρώπη.
Τι δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος μετά τις καταγγελίες για τη συμπεριφορά της πρέσβειρας στην Αθήνα
Το μαχαίρι έσπασε στο κρανίο του θύματος
Αναφορές για αρκετούς τραυματίες
Ο ηθοποιός που έπαιξε τον γιο του Γουόλτερ Γουάιτ
Νέα στοιχεία αποκαλύπτουν την έκταση της επίθεσης στα συστήματα ψύξης
O πρόεδρος ωστόσο υπεραμύνεται της επιλογής του
Η οικονομική παρέμβαση έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για το κόμμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.