Κοσμος

Τραμπ προς πορνοστάρ Ντάνιελς: Ο άνδρας που λες ότι σε απείλησε, απλά δεν υπάρχει

Πυρ και μανία ο Αμερικανός πρόεδρος με Στόρμι και «ΜΜΕ που μεταδίδουν fake news για χαζούς»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Ένα σκίτσο, χρόνια μετά, για έναν άντρα που δεν υπάρχει. Μια απόλυτη απάτη, που μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης ψευδών ειδήσεων για χαζούς (Fake News Media for Fools) (αλλά το γνωρίζουν)!».

Με αυτό το μήνυμα στο Twitter πέρασε στην αντεπίθεση ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορώντας την πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών ότι ψεύδεται ασύστολα, όταν λέει ότι έκανε σεξ μαζί του.

Η Στέφανι Κλίφορντ (σ.σ. το πραγματικό της όνομα) βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον δικηγόρο του Τραμπ, Μάικλ Κόεν, με επίκεντρο τη συμφωνία ύψους 130.000 δολαρίων που φέρεται να έκλεισε μαζί της, προκειμένου να την πείσει να κρατήσει το στόμα της κλειστό και να μην αποκαλύψει ότι είχε συνάψει σεξουαλική σχέση με τον Τραμπ, το 2006.

Αυτός με απείλησε

Σε συνέντευξή της στο talk show του ABC «The View», η Στόρμι Ντάνιελς έδωσε στη δημοσιότητα το σκίτσο ενός άνδρα, που -όπως υποστηρίζει- την απείλησε να μην αποκαλύψει τη φερόμενη σχέση της με τον Τραμπ. Το περιστατικό είχε συμβεί το 2011, μπροστά στα μάτια της κόρης της.

Οι δικηγόροι του Τραμπ ζητούν από την Ντάνιελς αποζημίωση άνω των 20 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς δεν τήρησε τη συμφωνία εμπιστευτικότητας που είχαν συνάψει.

Ψυχικά ασταθής ο Τραμπ

Από τη μεριά του ο Μάικλ Αβενάτι, δικηγόρος της πορνοστάρ, ανακοίνωσε την Τρίτη αμοιβή ύψους 100.000 δολαρίων για όποιον προσκομίσει πληροφορίες για τον εν λόγω άνδρα, αυξάνοντας μάλιστα το ποσό σε 131.000 δολάρια ένα 24ωρο αργότερα.

Ερωτηθείς να σχολιάσει το tweet του Τραμπ, ο Αβενάτι παρέπεμψε σε μια από τις δικές του αναρτήσεις:

«Από την εμπειρία μου, δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο σε έναν δικαστικό αγώνα από το να έχεις έναν εντελώς ψυχικά ασταθή, απείθαρχο αντίπαλο, που έχει την τάση να πυροβολεί το πόδι του. Πάντα οδηγεί σε ΜΕΓΑΛΑ προβλήματα… όπως νέους ισχυρισμούς (ήτοι δυσφήμιση)».